reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie jest tak bezpieczny jak w otulaczu ze wzgledu na to ze kilka osob wkladajac malucha do spiworka po jakims czasie sie zorientowali ze zwyczajnie wpada do niego...a gdyby czlowiek przysnal a dziecko by calkiem zanuzylo sie w tym spiworku ?
Nie mówimy chyba o tych samych spiworkach, ja mam na myśli taki który zakłada się dziecku jak śpiochy, zapina na ramionach, dopiero w nóżkach jest swoboda, nie ma możliwości żeby dziecko do niego wpadło, bardziej prawdopodobne jest to że w rożku się zdanie niż w śpiworku.
Nie mówiąc już o kocyku czy kolderce

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O takim śpiworku mówię ja :p
1473851763381.png

Załączniki

• 1473851763381.png
    1473851763381.png
    114,6 KB · Wyświetleń: 252
Nie mówimy chyba o tych samych spiworkach, ja mam na myśli taki który zakłada się dziecku jak śpiochy, zapina na ramionach, dopiero w nóżkach jest swoboda, nie ma możliwości żeby dziecko do niego wpadło, bardziej prawdopodobne jest to że w rożku się zdanie niż w śpiworku.
Nie mówiąc już o kocyku czy kolderce

Dobrze ,ze masz swoje zdanie - gdybysmy sie tu we wszystkim zgadzaly byloby nudno :)

Dobrze ,ze masz swoje zdanie - gdybysmy sie tu we wszystkim zgadzaly byloby nudno :)
Hahaha, no było by nudno,po to jest to forum żeby każdy dzielił się swoimi doświadczeniami :-)
Ja jak nie znajdę ładnego śpiworka do spania to też będę kłaść w rożku na początku a w między czasie szukać śpiworka :p

O takim śpiworku mówię ja :p Zobacz załącznik 772975

Niby tak... ale jakos
Hahaha, no było by nudno,po to jest to forum żeby każdy dzielił się swoimi doświadczeniami :-)
Ja jak nie znajdę ładnego śpiworka do spania to też będę kłaść w rożku na początku a w między czasie szukać śpiworka :p

Pomijam juz czy bezpieczne czy nie , ale dla mnie to taki worek dla ziemniakow troche tez :D

Niby tak... ale jakos

Pomijam juz czy bezpieczne czy nie , ale dla mnie to taki worek dla ziemniakow troche tez :D
Ten ze zdjęcia jest wyjątkowo brzydki, rzeczywiście jak po ziemniakach :p ale są też śliczne, kolorowe, polarowe, słodkie
Wspomnicie moje słowa jak maluch będzie już trochę starszy i będzie się wykopywal z kocyka czy kołderki w nocy, co za tym idzie będzie się budził bo będzie mu zimno i tak kilka razy w nocy ;)
Po kliku nocach będziecie marzyć o tym spiworku :p
Wiem że niektórym się wydaje że się czepiam, krytykuje i zawsze mam inne zdanie ale ja chce naprawdę wam dobrze doradzić, przechodziłam to wszysko z córką, ktoś mi radził a ja swoje, bo przecież nikt nie będzie mi mówił jak mam z dzieckiem postępować ale w 90%przypadków ten ktoś miał rację niestety:p

Za to spiworka nie kupowalam , bo chociaz na poczatku mialam to w planach to mi odradzono podajac kilka rozsadnych przykladow ze lepiej na poczatku zeby nie spalo w tym tylko w rozku czy otulaczu... ale wiadomo kazdy robi jak uwaza ;)
Czemu Ci odradzali spiworek?

Edit. Juz doczytalam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No to widzę dziewczynki, że macie leniwy dzisiejszy dzień :p
Ja to juz 3 prania zrobiłam, obiad ugotowałam, na zakupach byłam :D no a teraz moge odpoczywac :D

Do góry