reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No właśnie też różnie słyszałam. Ze 1-2 tyg przed TP robią cc. Ale dla mnie tydz przed jest bez sensu bo czasami maluch chce sam juz wyjść. Juz lepsze jest 2tyg przed TP

Znajoma miala zalozony krazek no i tez miala miec cc ale nie wiem ile przed terminem no i odeszly jej wody w 37 tyg , miala 40 km do szpitala i zdazyli jej zrobic i wszystko bylo ok. Tylko wiadomo sa rozne przypadki , rozne szpitale itd..

Cześć Mamuśki. Pojawiam sie i znikam....
Czytam Was i strach mnie już obleciał. Jeju to już blisko. Też będę miała cesare. Ze wskazań chirurgicznych. Byłam w piątek na konsultacji i wystawił mi nawet pisemko. Ja też słyszałam ze 2 tygodnie przed terminem robią cięcie.

Dziewczyny ktory monitor oddechu polecacie? Baby sense 5? Czy to bedzie dobre do kolyski?
Agatek musiała byś do Pisanki napisać bo ona ma coś o tym pisala. I nawet wysylala maila do firmy czy do kołyski bd dobre. Tylko nie pamiętam firmy. Najlepiej na messenger pisz do niej. Tylko dziś na pogrzeb i nie wiem o której. Rano jeszcze z nią pisalam. Wiec może wieczorem Ci odpisze

reklama
Cześć Mamuśki. Pojawiam sie i znikam....
Czytam Was i strach mnie już obleciał. Jeju to już blisko. Też będę miała cesare. Ze wskazań chirurgicznych. Byłam w piątek na konsultacji i wystawił mi nawet pisemko. Ja też słyszałam ze 2 tygodnie przed terminem robią cięcie.
Kinia może chcesz być w kalendarzu z data porodu i czy bd chłopczyk czy dziewczynka :)

Do góry