reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czemu nie chcesz w Wigilie?
Mi tam wszystko jedno, niech lekarz decyduje.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bez sensu urodziny w święta, zresztą oddział będzie pusty, lekarze na dyżurze tylko, ja wolę przed świętami i na święta być w domu albo zaraz po świętach, chce wigilię w domu spędzić a nie w szpitalu :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bez sensu urodziny w święta, zresztą oddział będzie pusty, lekarze na dyżurze tylko, ja wolę przed świętami i na święta być w domu albo zaraz po świętach, chce wigilię w domu spędzić a nie w szpitalu :p

Mi i tak bedzie robil cc moj gin, wiec mi tam wszystko jedno kiedy[emoji6]
A kiedy maly bedzie mial urodziny, tez jakos mi obojetne, czy to swieta czy nie swieta.
Najwazniejsze zeby byl caly i zdrowy.

Kiedys wlasnie slyszalam , ze robia cc 2 tyg przed terminem ,a teraz coraz czesciej slysze o tygodniu. Nie wiem od czego to zalezy...

Mi i tak bedzie robil cc moj gin, wiec mi tam wszystko jedno kiedy[emoji6]
A kiedy maly bedzie mial urodziny, tez jakos mi obojetne, czy to swieta czy nie swieta.
Najwazniejsze zeby byl caly i zdrowy.

Ja też chcę wszystko tak ustalić żeby mój lekarz mi zrobił cc jeśli wypadnie w wigilię trudno przeżyję ale wolałabym nie :-D tak jak mówisz ważne żeby był zdrowy i wszystko przebiegło bez komplikacji :-)

Kiedys wlasnie slyszalam , ze robia cc 2 tyg przed terminem ,a teraz coraz czesciej slysze o tygodniu. Nie wiem od czego to zalezy...
Od szpitala w jakim wykonują cc ale dla mnie tydz wcześniej to absurd bo akcja pogodowa może rozpocząć się już sama wcześniej, ja tak miałam z córką, zresztą już pisałam, zdecydowała przyjść na świat 7 dni przed TP i przygotowania do cc były na wariackich papierach, cały oddział biegał od sali do sali :p

Od szpitala w jakim wykonują cc ale dla mnie tydz wcześniej to absurd bo akcja pogodowa może rozpocząć się już sama wcześniej, ja tak miałam z córką, zresztą już pisałam, zdecydowała przyjść na świat 7 dni przed TP i przygotowania do cc były na wariackich papierach, cały oddział biegał od sali do sali :p

No ja tez mysle ze glupota i ja tam sie nie widze zebym dotrwala do konca :D moja kolezanka miala 5 dni przed terminem - szalenstwo troche :D

reklama
Ja też chcę wszystko tak ustalić żeby mój lekarz mi zrobił cc jeśli wypadnie w wigilię trudno przeżyję ale wolałabym nie :-D tak jak mówisz ważne żeby był zdrowy i wszystko przebiegło bez komplikacji :-)

Tequila juz lepiej planowana cc w Wigilie, niz by Ci z nienacka odeszly wody w swieta i wtedy szybki porod w szpitalu[emoji6]

Do góry