reklama
No jasne gdyby taka długość była na poczatku to nie było by ciekawieMasz racje niebezpiecznie sie robi od 2.5 w dol , ale tez wszystko zalezy ktory tydz z taka dlugoscia , bo wiaodmo ona co jakis czas sie bedzie skracac
Ja miałam 30.08 na wizycie a to był 21t3d szyjkę 4cm i lekarz mówił że jest bardzo dobrze mimo iż 30 dni wcześniej miałam 5 cmTragedii nie ma , ale chyba rewelacji tez nie ja w tym czasie mialam ok 5 cm
Między nami jest tylko 1d różnicy
G
Gość
Gość
Wiem [emoji4]i wlasnie dlatego pytam o termin cc?Między nami jest tylko 1d różnicy
Bo u mnie gin juz dawno mowil ze nie bedziemy czekac do konca i zrobimy cc najprawdopodobniej w Wigilie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Fanka BB :)
No to widocznie ja mialam duzo dluzsza, ale tez poleciala z nienackaJa miałam 30.08 na wizycie a to był 21t3d szyjkę 4cm i lekarz mówił że jest bardzo dobrze mimo iż 30 dni wcześniej miałam 5 cm
No ja wiem na razie tyle że ustalimy termin na pewno wcześniej, myślę że ok 2 tyg przed TP ale o szczegółach jeszcze nie rozmawiałam z lekarzemWiem [emoji4]i wlasnie dlatego pytam o termin cc?
Bo u mnie gin juz dawno mowil ze nie bedziemy czekac do konca i zrobimy cc najprawdopodobniej w Wigilie.
Ja nie chcę w Wigilię urodzić!!!
Ja myślę że dużo zależy od podejścia samego lekarza do tematu, bo co inny to inna opinia, nie nadażymy za nimiNo to widocznie ja mialam duzo dluzsza, ale tez poleciala z nienacka
G
Gość
Gość
Czemu nie chcesz w Wigilie?No ja wiem na razie tyle że ustalimy termin na pewno wcześniej, myślę że ok 2 tyg przed TP ale o szczegółach jeszcze nie rozmawiałam z lekarzem
Mi tam wszystko jedno, niech lekarz decyduje.
reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Tez bym nie chciala w wigilie, ale na szczescie tego problemu nie mam, ja np. nie chce we wszystkich swietych czasem mam nadzieje ze jak pojde 24tego na wizyte to umowimy date i mam nadzieje ze stary dziod nie bedzie robil problemow z tym ccNo ja wiem na razie tyle że ustalimy termin na pewno wcześniej, myślę że ok 2 tyg przed TP ale o szczegółach jeszcze nie rozmawiałam z lekarzem