reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja dzis wsciekla jak osa[emoji34]
Czekalam na kocyk, caly dzien w domu siedzialam. Listonosza nie bylo, awizo tez nie.
Po czym wchodze na numer przesylki i sledze i pisze ze listonosz byl i zostawil awizo.
Oszust, bo nikt do drzwi nie dzwonil ani awizo nie bylo.

No to pedem na poczte do centrum miasta, bo na sledzeniu napisane ze przesylka w fup 17.
Po czym okazalo sie ze przesylki tam nie ma tylko na poczcie u mnie na dzielnicy [emoji34]

W koncu dotarlismy na nasza poczte, wchodzimy z mezem, ja staje przy okienku, a nagle wpada jakas blondie i z do mnie z tekstem ze ona byla pierwsza ( pierwsza to chyba ona autem pod poczta zaparkowala, bo nawet nie wiedzielusmy skad ona sie wziela)
Nie zareagowalam, bo dzialo sie to za szybko i wziela nas z zaskoczenia[emoji34][emoji34][emoji34]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że chociaż kocyk masz ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też mam taki dzień. Wystawiłam meble na olx że oddam za darmo, dziewczyny mam do czynienia z samymi kretynami, umawiają się i nie przyjeżdżają, wypytują o szczegóły, po czym cisza, juz nie wspomnę nawet o tym, ze jedna kobieta zapytała czy jej dowiozę do innego miasta... Ja rezerwuje czas, m z pracy wczesniej wychodzi po czym ktos nie przyjeżdża i tel standardowo wyłączony...
Standard u nas nie raz tez tak bylo.... pozniej juz przestawalam sie denerwowac nawet, bo czasem juz do przodu zakladalam ze i tak nie przyjedzie :p

A ja dzis wsciekla jak osa[emoji34]
Czekalam na kocyk, caly dzien w domu siedzialam. Listonosza nie bylo, awizo tez nie.
Po czym wchodze na numer przesylki i sledze i pisze ze listonosz byl i zostawil awizo.
Oszust, bo nikt do drzwi nie dzwonil ani awizo nie bylo.

No to pedem na poczte do centrum miasta, bo na sledzeniu napisane ze przesylka w fup 17.
Po czym okazalo sie ze przesylki tam nie ma tylko na poczcie u mnie na dzielnicy [emoji34]

W koncu dotarlismy na nasza poczte, wchodzimy z mezem, ja staje przy okienku, a nagle wpada jakas blondie i z do mnie z tekstem ze ona byla pierwsza ( pierwsza to chyba ona autem pod poczta zaparkowala, bo nawet nie wiedzielusmy skad ona sie wziela)
Nie zareagowalam, bo dzialo sie to za szybko i wziela nas z zaskoczenia[emoji34][emoji34][emoji34]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
To dzisiaj uzylas....ale bywaja takie dni kiedy poprostu albo czlowiek by pozabijal wszystkich , albo tylko usiasc i plakac.

Ci listonosze to wszyscy jacyś lewi, ja nie raz w domu byłam cały dzień a wieczorem mąż awizo przynosił ze skrzynki, nawet mu się nie chciało na domofon zadzwonić czy ktoś jest nie mówiąc o wejściu na górę.
Szkoda że ta baba z poczty na mnie nie trafiła,ja bym jej powiedziała kto i gdzie był pierwszy! :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry