reklama
Flandi
Fanka BB :)
haha już nawet mi mój Mąż wysłał info o tej promocji ale ja stopuję na jakiś czas (zobaczymy ile wytrwam haha), bo potem się okaże, że mam tylko ciuszki i nic poza tymDziewczyny do dzisiaj w smyku jest do -80% na kolekcje wiosna/lato
A do jutra na nową kolekcje jesien/zima na drugąś tańszą sztukę do -50%
za to właśnie zapisałam nas do szkoły rodzenia na zajęcia
G
Gość
Gość
Heh, ten watek powinien miec chyba nazwe " invitrowki poluja na rabaty" [emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężarówki -zakupocholiczkiHeh, ten watek powinien miec chyba nazwe " invitrowki poluja na rabaty" [emoji12]
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Martini, to Ty teraz pierwsza w kolejce zaraz za Anika[emoji4]A ja juz swoja torbe praktycznie spakowalam do szpitala zostalo dorzucic tylko kosmetyki
Malego spakuje po niedzieli i juz glowa bedzie spokojna
A w grudniu, to juz jedna za druga bedzie rodzic, moze nawet w tym samym dniu[emoji6]
MartiniM
No tak Wy grudniowki jestescie jedna za druga w sumie Ja jeszcze troche czasu mam , ale wolale ogolem zawsze wszystko predzej zrobic co mam do zrobienia, bo zebym pozniej nie byla w czarnej d... tym bardziej ze u mnie ta szyjka troche poleciala a nie wiem na ile ten pessar tak naprawde chroniMartini, to Ty teraz pierwsza w kolejce zaraz za Anika[emoji4]
A w grudniu, to juz jedna za druga bedzie rodzic, moze nawet w tym samym dniu[emoji6]
reklama
Flandi
wow pięknie ja nawet torby nie mam, nie mówiąc o jakiejś zawartości ;-) i do tego pustka w głowie co potrzebne, bo cały czas mi się wydaje, że mam dużo czasu, a tu leci tydzień za tygodniem. dopiero przecież pierwszą betę robiłamA ja juz swoja torbe praktycznie spakowalam do szpitala zostalo dorzucic tylko kosmetyki
Malego spakuje po niedzieli i juz glowa bedzie spokojna