My nie możemy doczekać się z Tobą :-)Ja za to nie moge doczekac sie jutra w koncu sie doczekalam tego usg.
Będziesz robić zdjęcia w 3d?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My nie możemy doczekać się z Tobą :-)Ja za to nie moge doczekac sie jutra w koncu sie doczekalam tego usg.
Wiesz może to nie on nich było bo na różnych stronach się rejestrowalam najwyżej bd miala dwa kocykiNo i bardzo dobrze! Dziwne, bo mi ten kocyk z bebiprogramu listonosz normalnie do skrzynki wrzucił, bo to taka cienka paczka
zazdroszczę ja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/Widziałam je! Są cudowne! Ale jednak tworzywo do mnie bardziej przemawia ze względów higienicznych wizualnie jest extra!!!
Kurcze coś ok 3-4 tygodniWiesz może to nie on nich było[emoji14]bo na różnych stronach się rejestrowalam[emoji14]najwyżej bd miala dwa kocyki
A ile czekałas od momentu rejestracji?
Oj z facetami jest ciężko. Musisz dobrze nad nim popracowaćzazdroszczę ja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/
i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydować pojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak i jeszcze kolory z dupy mają noo, to się wyżaliłam i ja
Łóżeczko plus materac wyjdzie niewiele taniej niż dwa kosze,może to go przekonazazdroszczę ja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/
i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydować pojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak i jeszcze kolory z dupy mają noo, to się wyżaliłam i ja
No to może to był spam. Bo właśnie wiem ze długo się czeka. A z innej strony ma przyjść naklejka z imieniem bobasa na samochód. I tez pisali ze do 6 tyg się czekaKurcze coś ok 3-4 tygodni
Już zdążyłam zapomnieć że ma coś przyjść oni nie spieszą się z wysyłką tych gadżetów
Też zamówiłam chociaż nie wiem po co bo nie będę jej naklejac na samochódNo to może to był spam. Bo właśnie wiem ze długo się czeka. A z innej strony ma przyjść naklejka z imieniem bobasa na samochód. I tez pisali ze do 6 tyg się czeka
Dziewczyny jak przyjdzie mi 2x kocyk mogę wysłać którejś jak bd chciala
Hehe ja też nie bd naklejacTeż zamówiłam chociaż nie wiem po co bo nie będę jej naklejac na samochód