reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Nom :p Chociaz powiem Wam ze chyba on ma gorszy sprzet niz coniektorzy , bo u innych te zdjecia wydawaly mi sie wyrazniejsze, albo wtedy akurat tak wyszlo i akurat mialam chyba z 5 tych samych zdjec, ale trudno jakie bedzie takie bedzie ale wazne ze sobie tez popatrze na malucha :D

Nie chce myslec ile razy dzisiaj bede na kibelku w nocy, wypilam ok 3 litrow wody dzisiaj i jeszcze mam pragnienie :D

Widziałam je! Są cudowne! Ale jednak tworzywo do mnie bardziej przemawia ze względów higienicznych :p wizualnie jest extra!!!

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
zazdroszczę :) ja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie :( będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/

i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydować :( pojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak :( i jeszcze kolory z dupy mają :( noo, to się wyżaliłam i ja

Wiesz może to nie on nich było[emoji14]bo na różnych stronach się rejestrowalam[emoji14]najwyżej bd miala dwa kocyki :)
A ile czekałas od momentu rejestracji?
Kurcze coś ok 3-4 tygodni
Już zdążyłam zapomnieć że ma coś przyjść :p oni nie spieszą się z wysyłką tych gadżetów :p

zazdroszczę :) ja poległam niestety.. Mąż stwierdził, że nie potrzebujemy kupować dwóch koszy, żeby dzieciaki miały gdzie spać na parterze - drugie łóżeczko mi postawi w salonie :( będę jeszcze nad tym pracować, ale kiepsko to widzę, bo On mega racjonalista jest :/

i szlag mnie trafi bo nie wiem na jaki się wózek zdecydować :( pojedynczych jest tyle ślicznych, a dla bliźniąt kilka i w każdym coś nie tak :( i jeszcze kolory z dupy mają :( noo, to się wyżaliłam i ja
Oj z facetami jest ciężko. Musisz dobrze nad nim popracować :)
Co do wózków dla bliźniaków domyślam się ze jest ciężko. Niektore są fajne a jak już są ok to znów koloru nie ma. Musisz szukać aż znajdziesz.
pamiętam jak Pisanka sporo szukała wózka. Tez zawsze cis nie tak bylo

Łóżeczko plus materac wyjdzie niewiele taniej niż dwa kosze,może to go przekona :p
Ja, jak zobaczyłam dwa pęcherzyki na usg zaczęłam szukać wózków bliźniaczych i tylko bugaboo wpadł mi w oko, jest równie fajny jak Quinny tyle że wersja duo :p

Kurcze coś ok 3-4 tygodni
Już zdążyłam zapomnieć że ma coś przyjść :p oni nie spieszą się z wysyłką tych gadżetów :p

No to może to był spam. Bo właśnie wiem ze długo się czeka. A z innej strony ma przyjść naklejka z imieniem bobasa na samochód. I tez pisali ze do 6 tyg się czeka :)

Dziewczyny jak przyjdzie mi 2x kocyk mogę wysłać którejś jak bd chciala :)

No to może to był spam. Bo właśnie wiem ze długo się czeka. A z innej strony ma przyjść naklejka z imieniem bobasa na samochód. I tez pisali ze do 6 tyg się czeka :)

Dziewczyny jak przyjdzie mi 2x kocyk mogę wysłać którejś jak bd chciala :)
Też zamówiłam chociaż nie wiem po co bo nie będę jej naklejac na samochód :p

reklama
Do góry