ewelin86
Fanka BB :)
Też je wczoraj oglądałam i nawet mam stronę otwartą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też je wczoraj oglądałam i nawet mam stronę otwartą
A nie masz po Miśce ciuszków unisexDziewczyny, może któraś z Was byłaby zainteresowana kombinezonem dla dziewczynki, która urodzi się jesienią? Polecam z dzystym sumieniem.
Link do: Kombinezon dziewczęcy Polarn O. Pyret
A do mam bliźniaków: posiadam również poduszkę do karmienia bliźniąt, nową, nie rozpakowaną. Była kupowana w bliźniaczym szczęściu, ale widzę że już takich nie ma. To jest taka klasyczna poduszka w kształcie "C" tylko, że dużo większa żeby zmieściła dwoje dzieci jednocześnie. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia. Tylko muszę w tym celu udać się do piwnicy i ją przynieść do domu bo nie mam zrobion6ch zdjęć
A nie masz po Miśce ciuszków unisexchętnie odkupiła bym coś dla Alana
![]()
Buuuu :-(Miałam. Sprzedałam w czwartek. Koleżanka wzięła wszystkie też dla chłopca.