reklama
Mój mąż by mnie nie przekonał do żadnego innego oprócz mojego wymarzonego także brawa dla twojego mężaTeQuila powiem Ci ze nie bylam do końca zdecydowana na ten wozek. Ale m mnie przekonał
Jest lekki i wygodny a to najważniejsze![]()
Ja wózek miałam wybrany dużo wcześniej niż w ciążę zaszłam
Flandi
Fanka BB :)
Jak To zrobilas ze dostalas rabat?
Urok osobisty?[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie to okazało się, że moja koleżanka akurat kasowała, ale nie pytałam o nic tylko wyłożyłam całość, a Ona naliczyła rabat od wszystkiego, nawet od spodni dla mnie, bynajmniej nie z dziecięcego [emoji12]
Taki trochę fuks [emoji48]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Też nie wiem jak on to zrobiłMój mąż by mnie nie przekonał do żadnego innego oprócz mojego wymarzonego także brawa dla twojego mężanie wiem jak to zrobił
Ja wózek miałam wybrany dużo wcześniej niż w ciążę zaszłam![]()
Hehe,najważniejsze że Ty już też się przekonałaśTeż nie wiem jak on to zrobiłale jak go odebrałam to przyznałam mu rację
![]()
Flandi
Słodkości
Szukałam kombinezonu dla młodego i jak znalazłam ten to aż mi się płakać chciało że to jednak nie dziewczynka
Patrzcie jakie cudo
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzcie jakie cudo
Załączniki
reklama
G
Gość
Gość
No co Ty, ja bym mojego kochanego synka nie zamienila nawet na 100 dziewczynek, tak go kocham [emoji4]Szukałam kombinezonu dla młodego i jak znalazłam ten to aż mi się płakać chciało że to jednak nie dziewczynka![]()
Patrzcie jakie cudo Zobacz załącznik 772371
Kombinezonik moze miec brzydki, bo on, czyli synus bedzie dla mnie najcudowniejszy[emoji4]
Tequila, przemaluj sowie skrzydelka i kombinezonik bedzie chlopiecy[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom