ewelin86
Fanka BB :)
Ja na razie mam tylko ciuszki do szpitala i tyleJa zrobiłam listę i okazało się że jeszcze masa gadżetów do kupienia, nawet w połowie nie jestem
a tak to jestem w czarnej d...e
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie mam tylko ciuszki do szpitala i tyleJa zrobiłam listę i okazało się że jeszcze masa gadżetów do kupienia, nawet w połowie nie jestem
Ja mam ubranka na 56cm, rożek, kocyki,wózek, fotelik i bazę, ręczniki, zabawki, butelki,nożyczki, zamówiłam pieluchy muślinowe, a dla siebie tylko szlafrok kupiłam do szpitala i wkładki laktacyjneJa na razie mam tylko ciuszki do szpitala i tyle
a tak to jestem w czarnej d...e
Haa, to u mnie już jest ekipa od 2 dniU mnie lista długa. Nie wiem kiedy ja to wszystko kupie. A jak pomyślę ze jeszcze remont się nie zaczął to już wogole ręce mi opadają
No to sporo masz. No ja jeszcze wózek mam.Ja mam ubranka na 56cm, rożek, kocyki,wózek, fotelik i bazę, ręczniki, zabawki, butelki,nożyczki, zamówiłam pieluchy muślinowe, a dla siebie tylko szlafrok kupiłam do szpitala i wkładki laktacyjne
Ja będę sama kompletować kosmetyki, zresztą to najmniejszy problem, dużo tego nie ma w porównaniu z resztą która trzeba kupićNo to sporo masz. No ja jeszcze wózek mam.
Ja właśnie się zastanawiam nad gotowa wyprawka z kosmetyków dla malucha. Albo kupie juz skompletowana lub będę kompletowac.
a z remontem u mnie to kolega ma robić i mam nadzieje ze niedługo zacznie.
Oj to prawda. Kosmetyki to pikuś w porównaniu z całą resztąJa będę sama kompletować kosmetyki, zresztą to najmniejszy problem, dużo tego nie ma w porównaniu z resztą która trzeba kupić
A jaki masz wózek?wrzucalas zdjęcie?ja chyba przegapilamNo to sporo masz. No ja jeszcze wózek mam.
Ja właśnie się zastanawiam nad gotowa wyprawka z kosmetyków dla malucha. Albo kupie juz skompletowana lub będę kompletowac.
a z remontem u mnie to kolega ma robić i mam nadzieje ze niedługo zacznie.
A ja się właśnie zastanawiam nad hustawka, chyba nie kupię bo na górze będę mieć łóżeczko a na dole shnuggle na płozach, więc hustawka mi chyba zbędna, sama nie wiemOglądałam ale musiałabym kupić dwie, a to już przegięcie haha. Kupię tylko huśtawki z Bright Stars zdaje się.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom