reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie lista długa. Nie wiem kiedy ja to wszystko kupie. A jak pomyślę ze jeszcze remont się nie zaczął to już wogole ręce mi opadają :(

Ja mam ubranka na 56cm, rożek, kocyki,wózek, fotelik i bazę, ręczniki, zabawki, butelki,nożyczki, zamówiłam pieluchy muślinowe, a dla siebie tylko szlafrok kupiłam do szpitala i wkładki laktacyjne o_O
No to sporo masz. No ja jeszcze wózek mam.
Ja właśnie się zastanawiam nad gotowa wyprawka z kosmetyków dla malucha. Albo kupie juz skompletowana lub będę kompletowac.
a z remontem u mnie to kolega ma robić i mam nadzieje ze niedługo zacznie.

No to sporo masz. No ja jeszcze wózek mam.
Ja właśnie się zastanawiam nad gotowa wyprawka z kosmetyków dla malucha. Albo kupie juz skompletowana lub będę kompletowac.
a z remontem u mnie to kolega ma robić i mam nadzieje ze niedługo zacznie.
Ja będę sama kompletować kosmetyki, zresztą to najmniejszy problem, dużo tego nie ma w porównaniu z resztą która trzeba kupić

reklama
Oglądałam ;) ale musiałabym kupić dwie, a to już przegięcie haha. Kupię tylko huśtawki z Bright Stars zdaje się.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja się właśnie zastanawiam nad hustawka, chyba nie kupię bo na górze będę mieć łóżeczko a na dole shnuggle na płozach, więc hustawka mi chyba zbędna, sama nie wiem

Do góry