Mnie też cos ostatnio kłuje w prawym boku, nie wiem czy to dlatego, że mała kopie głównie poniżej tego miejsca i może coś tam uciska, czy o co chodzi. Wczoraj bardzo często w ciągu dnia pobolewało. Czytałam, że jeśli to wyrostek to boli bardzo przy podnoszeniu prawej nogi, więc co jakiś czas podnoszę nogę, żeby sprawdzić
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny...podczytuje was narazie a chcialam dolaczyc do was dopiero po wizycie serduszkowej a wczoraj sie zaczelo pieprzyc...poleciala mi krew bolal brzuch a dzis leci mi duzo brazowej wydzieliny...bylam dzis na IP to jest 17dpt...niby poronienia nie bylo...krwiaka nie mam...nikt nie wie od czego...progesteron w czwartek byl 40 a dzis 30...czy ktoras z was byla moze w takiej sytuacji...czy tylko poronienie mnie czeka?
Czesc dziewczyny...podczytuje was narazie a chcialam dolaczyc do was dopiero po wizycie serduszkowej a wczoraj sie zaczelo pieprzyc...poleciala mi krew bolal brzuch a dzis leci mi duzo brazowej wydzieliny...bylam dzis na IP to jest 17dpt...niby poronienia nie bylo...krwiaka nie mam...nikt nie wie od czego...progesteron w czwartek byl 40 a dzis 30...czy ktoras z was byla moze w takiej sytuacji...czy tylko poronienie mnie czeka?
Kasiu moze ten krwiak sie juz oczyścił? Progesteron 30 i tak jest bardzo dobry. Przynajmniej tak mówi moj gin. Mi tez spadał raz było 40 na następnej wizycie 30 pozniej znowu 40... Progesteron wydzielany jest pulsacyjne, zeby zobaczyć czy spada trzeba by mierzyć go 3 razy dziennie i wtedy dopiero porównywać tak to nie ma sensu. 30 jest ciążowa i bardzo ładna. Na innym wątku pisałaś, ze zwiększyli Ci leki najlepiej napisz o tym swojemu ginowi niech on sie wypowie bo wiem, ze duża dawka progesteronu zagęszcza krew, a to tez nie dobrze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Katharina, ja dlugo plamilam wszystkimi kolorami.Czesc dziewczyny...podczytuje was narazie a chcialam dolaczyc do was dopiero po wizycie serduszkowej a wczoraj sie zaczelo pieprzyc...poleciala mi krew bolal brzuch a dzis leci mi duzo brazowej wydzieliny...bylam dzis na IP to jest 17dpt...niby poronienia nie bylo...krwiaka nie mam...nikt nie wie od czego...progesteron w czwartek byl 40 a dzis 30...czy ktoras z was byla moze w takiej sytuacji...czy tylko poronienie mnie czeka?
Mysle ze u Ciebie wszystko ok, oszczedzaj sie tylko i duzo lez[emoji6]
Po in vitro bardzo czesto sa plamienia.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
W szpitalu nie chcieli mnie polozyc bo powiedzieli ze jak w tak wczesnej ciazy bedzie poronienie to oni i tak nic nie zrobia. Kropek walczy bo w czwartek beta byla 1130 a dziś 4000. Bralam 6 tabl luteiny dopochwowo i 2 ampulki prolutexu...dzis moj gin dolozyl mi 3 tabl duphastonu...mam nadzieje ze to juz sie nie poworzy...to byl tak ogromny strach...dziekuje wam za odpowiedz...mam nadzieje ze 19.09 bedzie serduszko...
G
Gość
Gość
A ja dzis bylam na zakupach.
Wynioslabym pol sklepu, talie sliczne ubranka, ale maz pozwolil kupic tylko jedna rzecz zeby nie zapeszyc, no i kupilam te spodenki co Tequila[emoji12]
Dziewczyny mi to sie bardziej podobaja ciuszki dla chlopcow, dla dziewczynek mnie nie ruszaja, pewnie myslicie ze pisze tak z przekory, ale naprawde tak jest. Mize dlatego ze ja zawsze marzylam o synku i moze dlatego mi sie podobaja bardziej chlopiece ciuszki.
Wynioslabym pol sklepu, talie sliczne ubranka, ale maz pozwolil kupic tylko jedna rzecz zeby nie zapeszyc, no i kupilam te spodenki co Tequila[emoji12]
Dziewczyny mi to sie bardziej podobaja ciuszki dla chlopcow, dla dziewczynek mnie nie ruszaja, pewnie myslicie ze pisze tak z przekory, ale naprawde tak jest. Mize dlatego ze ja zawsze marzylam o synku i moze dlatego mi sie podobaja bardziej chlopiece ciuszki.
ewelin86
Ja na brązowo plamiłam tylko mali i co kilka dni. Tylko ja plamiłam w pozniejszych tygodniach. Dr mi powiedział ze u mnie to od luteiny.Czesc dziewczyny...podczytuje was narazie a chcialam dolaczyc do was dopiero po wizycie serduszkowej a wczoraj sie zaczelo pieprzyc...poleciala mi krew bolal brzuch a dzis leci mi duzo brazowej wydzieliny...bylam dzis na IP to jest 17dpt...niby poronienia nie bylo...krwiaka nie mam...nikt nie wie od czego...progesteron w czwartek byl 40 a dzis 30...czy ktoras z was byla moze w takiej sytuacji...czy tylko poronienie mnie czeka?
teraz leż ile się da. Kropek jest silny wiec Tu też bądź silna :*
reklama
agatek28
Moj Maly Wielki Bohater zaczal przybierac na wadze i coraz wiecej je kangurujemy sie kazdego dnia i nawet pampersy mu zmieniamy jest rozkoszny, taki wiercipietek, dzisiaj zachodzimy do niego a on juz przemieszczony lezy w rogu inkubatora. W takim szoku bylismy.