reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ewelin mi cytryna nie pomoze.
Ja sie dobrze czulam jak to pilam i potem tez.
Jakos po 15 min dopiero nagle zrobilo mi sie slabo, nawet powiedzialam do jednej pani ze jak zaraz zemdleje to zeby mnie ratowali. Potem zrobilo mi sie strasznie niedobrze i nastapil final[emoji31]
Jakbym tego nie zwrocila, to bym na bank zemdlala[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja idę na glukozę w przyszłym tygodniu i nie ma krzaków w pobliżu:(

reklama
No i poleglam.
Pilo sie ok.
Czulam sie dobrze, po 15 minutach zrobilo mi sie tak slabo ze myslalam ze zemdleje. Po czym zrobilo mi sie tak niedobrze ze polecialam w krzaki i wszystko zwrocilam.
Potem czulam sie jak nowo narodzona.

Co teraz???? Drugi raz nie zrobie bo bedzie to samo[emoji31]

Pozwolili ci opuścić laboratorium? Pewnie to dlatego, po wypiciu glukozy dwie godziny powinnaś siedzieć w labo pod nadzorem
Obawiam się że będziesz musiała wypić ją jeszcze raz niestety żeby wynik był ok

Strawbelka już się boję co mnie czeka za jakiś czas.. :( ja mam odruch wymiotny nawet przy połykaniu zwykłych tabletek, a co dopiero to.. Trzymaj się tam jakoś!

Przy okazji.. Jakby któraś planowała zakup misia szumisia to są do jutra w przecenie -20% na ich stronce. Kod rabatowy: URODZINYMISIA

Strawbelka już się boję co mnie czeka za jakiś czas.. :( ja mam odruch wymiotny nawet przy połykaniu zwykłych tabletek, a co dopiero to.. Trzymaj się tam jakoś!

Przy okazji.. Jakby któraś planowała zakup misia szumisia to są do jutra w przecenie -20% na ich stronce. Kod rabatowy: URODZINYMISIA
Uduszę!!!przestańcie już wysyłać te wszystkie okazje bo zbankrutuje :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Pozwolili ci opuścić laboratorium? Pewnie to dlatego, po wypiciu glukozy dwie godziny powinnaś siedzieć w labo pod nadzorem
Obawiam się że będziesz musiała wypić ją jeszcze raz niestety żeby wynik był ok
Siedzialam pod labo na laweczce na swiezym powietrzu.
Siedzialam pod nadzorem na terenie szpitala.

Obawiam sie ze za kazdym razem bede zwracac, moj zoladek tego nie przyjmie.

Jako dziecko 5 razy pilam plyn lugola, za kazdym razem wymiotowalam, az w koncu powiedzieli ze nie ma sensu mi podawac.

:D:D ale że ja?[emoji14]hehe do usług! Jakbyś chciała te kocyki co kupowałam, to też jeszcze są w promo po 89zł ;) wrzucałam wczoraj linka Strawbelce.
Flandi, Ty to chyba bedziesz miala najpiekniejszy pokoik dzieciecy[emoji6]
Juz widze po tych kocykach co Ci sie podoba. Pewnie cos a'la styl Skandynawski[emoji6]
Mam racje, czy sie pomylilam?

Dziewczyny przestańcie już z tymi promocjami :p

Ja wczoraj siadłam nad wyprawką dla Gabrysia :) Powiem Wam, że nie jest źle. Muszę dosłownie kilka rzeczy dokupić i z ciuszków mam juz wszystko :)
Teraz szukam pościeli, rożków i kocyków. Zastanawiam się właśnie nad tym rożkiem i nie wiem brać czy nie brać..
No i też szukam komody w razie jakby mi sie nie spodobała ta w ikei

reklama
Flandi, Ty to chyba bedziesz miala najpiekniejszy pokoik dzieciecy[emoji6]
Juz widze po tych kocykach co Ci sie podoba. Pewnie cos a'la styl Skandynawski[emoji6]
Mam racje, czy sie pomylilam?

Hehe zobaczymy co z tego wyjdzie bo na razie to mam chaos w głowie ;-) ale tak, skandynawski pokoik mi się marzy. Wczoraj kupiliśmy farby białe i szare do malowania, a na allegro znalazłam naklejki na ścianę - gwiazdki w spoko cenie, nie to co w sklepach firmowych [emoji6] Strasznie dużo tego więc szukam po promocjach co się da.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry