reklama
G
Gość
Gość
Oni je robia kolo mnie w Kamyku[emoji6]Zobacz załącznik 772143
Takie upatrzylam. A za tydzień do Ikei I zobaczymy co tam będzie. I wtedy wybiorę które![]()
Ale nie bylam tam ogladac. Nie wiem czy mozna wogole u nich zobaczyc w firmie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Tez ladne. Ale ja chce proste bez zadnych wyciec i malunkow, zeby pasowalo do tej komody z Voxa.A takie Wam się podoba? Zobacz załącznik 772150Zobacz załącznik 772151
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Też to jest na mojej liścieA takie Wam się podoba? Zobacz załącznik 772150Zobacz załącznik 772151
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
A wstawilas zdj tej komody? Bo ja już się gubię w tych wszystkich zdj kto co wstawiaTez ladne. Ale ja chce proste bez zadnych wyciec i malunkow, zeby pasowalo do tej komody z Voxa.
Normalny wymiar 120x60Też to jest na mojej liścietylko na stronie pisze ze od 0-3 mc. Chyba ze inne łóżeczko pomyliłam
![]()
Oglądałam na żywo i jest śliczne
G
Gość
Gość
A wstawilas zdj tej komody? Bo ja już się gubię w tych wszystkich zdj kto co wstawia![]()
Załączniki
G
Gość
Gość
Tequila ono jest faktycznie od 0-3 miesiecy jak pisze Ewelin.Normalny wymiar 120x60![]()
Oglądałam na żywo i jest ślicznetakże jedź sobie też zobaczyć jeśli ci się podoba,tylko od razu autem bo gwarantuje że kupisz
![]()
W opisie w zakladce szczegoly jest.
Nie mam takiej informacji ale nawet jeśli na którejś stronie jest to musi być to pomyłka bo łóżeczko ma wymiar 120x60 więc jak wszystkie od 0-3 latTequila ono jest faktycznie od 0-3 miesiecy jak pisze Ewelin.
W opisie w zakladce szczegoly jest.
reklama
ewelin86
Dobra wiem wszystkoNie mam takiej informacji ale nawet jeśli na którejś stronie jest to musi być to pomyłka bo łóżeczko ma wymiar 120x60 więc jak wszystkie od 0-3 lat
Faktycznie przecież łóżeczka są do 3 lat
TeQuila jadę samochodem bo smyka mam 40 km od siebie. Niestety u mnie w mieście takich sklepów nie ma