reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie mam takiej informacji ale nawet jeśli na którejś stronie jest to musi być to pomyłka bo łóżeczko ma wymiar 120x60 więc jak wszystkie od 0-3 lat
Na stronie smyka, zakladka przy lozeczku "szczegoly"
Tez wydaje sie to dziwne czemu
Nie mam takiej informacji ale nawet jeśli na którejś stronie jest to musi być to pomyłka bo łóżeczko ma wymiar 120x60 więc jak wszystkie od 0-3 lat
Tez wydaje sie to dziwne czemu.
Ale jak byk pisze 0-3 miesiace.
Ewelin moze spytaj w sklepie albo zadzwon na infolinie do tej firmy o co z tym chodzi.
http://www.smyk.com/catalog/product...s-marsell-lozeczko-dzieciece-120x60-cm-biale/

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez wydaje sie to dziwne czemu

Tez wydaje sie to dziwne czemu.
Ale jak byk pisze 0-3 miesiace.
Ewelin moze spytaj w sklepie albo zadzwon na infolinie do tej firmy o co z tym chodzi.
http://www.smyk.com/catalog/product...s-marsell-lozeczko-dzieciece-120x60-cm-biale/

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma łozeczek od 0-3 m nawet kosze mojżesza są do 6 miesięcy a są malutkie :)to jest pomyłka w opisie, zamiast 0-3 m ma być 0-3lat :D
Zresztą po co wyciągane szczebelki w łóżeczku dla dziecka 3 miesięcznego?:p

Dobra wiem wszystko :p blondynka nie jestem a widać czytać tez nie umiem :p Ehhh :D
Faktycznie przecież łóżeczka są do 3 lat :p

TeQuila jadę samochodem bo smyka mam 40 km od siebie. Niestety u mnie w mieście takich sklepów nie ma
Wow, to normalnie prawie wycieczka :p
Cieszę się że ja mieszkam w dużym mieście, u mnie są 3 w promieniu kilometra od domu :D

Strawbelka wczoraj na infolinię dzwoniłam do smyka i pytałam tez o to łóżeczko co TeQuila pokazała. I jeszcze o inne pytałam i przy tym ostatnim mi powiedziała ze do 3mc jest. Ale to nie jest to co ja pokazałam i TeQuila tylko inne. Będę dziś w smyku to dopytam jeszcze.

Wow, to normalnie prawie wycieczka :p
Cieszę się że ja mieszkam w dużym mieście, u mnie są 3 w promieniu kilometra od domu :D
Takiej to dobrze :D a do Ikei mam ok 170 km :p wiec wycieczki mnie w najbliższym czasie czekają :p ale na 100% w ikei kupuje ta komodę co Pisanka pokazała z tymi szufladami :p

reklama
Do góry