reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny ja przezywam zalamanie nerwowe. Dzisiaj mam prywatny osobisty piatek 13go. Mam nawal pokazmu, obrzekniete brodawki, nic mi nie leci, a piersi mam jak bomby... to tak boli. A laktator sciaga po kropelce. Tu w szpitalu jedna polozna odsyla mnie do kolejnej...
Poza tym chca mnie wypisac w pon i szukam jakiegos lokum zeby byc blisko malego... Do domu mam ok 165 km :'(
Maly akurat dobrze, ladnie je coraz wiecej, kangurujemy sie, tylko jeszcze traci wage i czekam az wkoncu zastopuje i bedzie przybieral.
Na zastój pokarmu jedyne co działa to wyciskanie pokarmu z piersi, powinna Ci w tym pomóc położna bo sama nie dasz rady, liście kapusty schłodzone przynoszą ulgę, potem masaż niestety bardzo bolesny, odciagaj pokarm co chwilę, w końcu zacznie lecieć więcej,przechodziłam przez to samo, nie zazdroszczę bo ból okropny, ja płakałam przy każdym masażu ale przy odrobinie chęci i samozaparcia dasz radę!