G
reklama
Na zastój pokarmu jedyne co działa to wyciskanie pokarmu z piersi, powinna Ci w tym pomóc położna bo sama nie dasz rady, liście kapusty schłodzone przynoszą ulgę, potem masaż niestety bardzo bolesny, odciagaj pokarm co chwilę, w końcu zacznie lecieć więcej,przechodziłam przez to samo, nie zazdroszczę bo ból okropny, ja płakałam przy każdym masażu ale przy odrobinie chęci i samozaparcia dasz radę!Dziewczyny ja przezywam zalamanie nerwowe. Dzisiaj mam prywatny osobisty piatek 13go. Mam nawal pokazmu, obrzekniete brodawki, nic mi nie leci, a piersi mam jak bomby... to tak boli. A laktator sciaga po kropelce. Tu w szpitalu jedna polozna odsyla mnie do kolejnej...
Poza tym chca mnie wypisac w pon i szukam jakiegos lokum zeby byc blisko malego... Do domu mam ok 165 km :'(
Maly akurat dobrze, ladnie je coraz wiecej, kangurujemy sie, tylko jeszcze traci wage i czekam az wkoncu zastopuje i bedzie przybieral.
Nie możesz wykupić łóżka w szpitalu?
Ja też dziś w końcu zrobiłam listę rzeczy które mam żeby wiedzieć co jeszcze kupićBoskie wszystkie!!! Ja codziennie rozkładam te rzeczy ze Smyka, które zamówiłam, chodzę z nimi i gadam do psów, że będą mieć towarzystwo ;-) I jeszcze tylko dwa kocyki mam nowe w tym tygodniu - kurcze, chyba muszę iść znów na zakupy
Pokaż kocyki
W h&m ,dwie sztuki za 60 zł, są cudne także maszeruj do sklepu
No mówiłam, forumowe blizniakiTeQuila mam takie same czapeczki tylko ze zakrywajace uszka
Flandi
Fanka BB :)
No mówiłam, forumowe blizniaki
Haha moja siostra kupiła takie same [emoji23] i bodziaki z tymi napisami I love mum & dad też [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Fanka BB :)
Ja też dziś w końcu zrobiłam listę rzeczy które mam żeby wiedzieć co jeszcze kupić
Pokaż kocyki
Takie
Dobrze że na spacerach z dziećmi nie będziemy się spotykaćHaha moja siostra kupiła takie same [emoji23] i bodziaki z tymi napisami I love mum & dad też [emoji12]
reklama
Śliczne!!! I te kolory,piękne