reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To są zdj sypiania nasza.biała. pokoik dla.dziewczyn i salon z kuchnią. Nie ma.szans żeby w salonie się łóżeczka zmieściły tak żeby nie zaslanialy tv i całej sciany i te cholerne skosy :)

Załączniki

• received_1463281757030906.jpg
    received_1463281757030906.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 73
  • received_1391434550882294.jpg
    received_1391434550882294.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 75
  • received_1279776485381435.jpg
    received_1279776485381435.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 77
  • received_1279776502048100.jpg
    received_1279776502048100.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 74
Z monitora nie zrezygnuję choćby nie wiem co. Mnie prawie dopadła śmierć łóżeczkowa - mama mnie reanimowała jak miałam 2 m-ce.. więc ja ryzykować nie chcę. Za każdym razem jak tu wchodzę, to sobie uświadamiam ile rzeczy nie wiem, o jak wielu nie mam pojęcia nawet, a tu czas leci ;)
Ale.zobacz jaka tu jest kopalnia wiedzy :)

Dziewczyny na amaloo.pl jest do dziś wyprzedaż ,taniej nawet 35% na pościele, kocyki,rożki itd
Moj maz mi nie pozwoli teraz nic kupic.
Woli zaplacic drozej, a nie zapeszyc.
Juz o ubranka musialam walczyc, bo on powiedzial ze kupi wszystko na ostatnia chwile i sam popierze i wyprasuje.

Ja bym juz teraz wszystko kupila, ale on mnie hamuje[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz o ubranka musialam walczyc, bo on powiedzial ze kupi wszystko na ostatnia chwile i sam popierze i wyprasuje.

No.to masz super męża :) mój chyba nigdy żelazka w dłoni nie trzymał wiem ze by mi spalił wszystko :) po 10 kupujemy żelazko i deskę w końcu :D ale prasować będę w październiku bo potem to już nie usiedze. Mój nie wierzy w żadne zabobony a ze krucho z kasą to musimy wszystko najtaniej jak się da oczywiście co musi być bezpieczne i nowe to musi :)

Hehe, przypomnij mu to gdy już będzie tak daleko :p
Ja też się ciągle boję że może się coś wydarzyć ale nie mogę się powstrzymać :D a może właśnie duże zakupy to będzie dobra wróżba ;):D

Pisanka, faktycznie malutkie powierzchnie.
A jakbys z sypialni wyniosla komode i wtedy 2 lozeczka by weszly?

Komoda stoi na takiej wysuniętej ściance lozeczko nie może tam stać bo nie będzie przejścia z lewej strony łóżka i tak tam jest jakieś 40 cm do wslizgniecia się a z drugiej znowu drzwi wiec komoda ma 80 cm a.łóżko 120 to się nie wejdzie do pokoju

reklama
Do góry