reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja mam wrazenie ze moj zoladek jest bez dna, jem i jem i dalej jestem glodna. I owszem potem zgaga mnie meczy :/

Martini ponoc zakldanie pessara nie czuc, jedynie kilka dni czujesz cialo obce tam na dole, ale potem i to ponoc przechodzi. Tak slyszalam przynajmniej.

Pisanko, Twoje wypowiedzi z dzisiaj i z poniedziałku... przez wtorek coś się zmieniło?

Ale ja nie bagatelizuje słów lekarza :) powiedział mi ze mam się oszczędzać i unikać dlugich spacerów ale ja jednak wolę leżeć a to ze pojechałam pół h po wózek to z wizyty wracalam na pieszo dłużej. Wiem co mam robić.

Powiedział ze przy pojedynczej to już sygnał także mowil coś o sterydach na plucka..ale daje mi 3 tyg lezenia i za 3 tygodnie zobaczymy...musze jeszvze wytrzymać 14 tygodni...kur...

I jakikolwiek ból krzyża podbrzusza bądź więcej niż 5 skurczów dziennie od razu szpital...kurde m wraca doPiero za tydzień w środę nie mam samochodu jestem sama ale dobrze ze taxi pod blokiem.

czyli jednak lekarz kazał leżeć. masz rację - wiesz, co masz robić.

I jak to wyglądało ? W małych ilościach większych ? Nagle cie zalalo czy jakoś powoli. Podobno jak ktoś ma dużo wcześniej to nie ma problemów z kp. Nie wiem ile w tym prawdy
Było mało. Bluzki brudziło ale bez szału. To było takie wg mnie przezroczyste. Czasami lekko żółtawe. Ale fakt jak przystawilam młodego to odrazu jadl .

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, sila Pisanki nie zmusimy do lezenia. Dajmy jej spokoj, jest dorosla i wie co robi.
Jak cos zlego sie wydarzy, tfu tfu tfu, to bedzie mogla miec pretensje tylko do siebie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hey Dziewczyny. Mam pytanko. Czy wiecie od kiedy trzeba chodzić na ktg? W szpitalu w którym będę rodzic jest odwieczny problem z tym i chciałam ogarnąć w przychodni ten temat.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I jak to wyglądało ? W małych ilościach większych ? Nagle cie zalalo czy jakoś powoli. Podobno jak ktoś ma dużo wcześniej to nie ma problemów z kp. Nie wiem ile w tym prawdy
Pisanka co tam sie u Ciebie zadziało ? Ja sie nie dziwie ze nie leżysz. Ja już powinnam nieco zwolnić ale ani myśle. Robię wszystko to co nie w ciąży, no oprócz mycia okien. Taki już mój temperament. ADHD.

[/QUOTE]
Najbardziej chyba mnie tez interesuja jakies niezbyt dlugie podroze samochodem czy wchodza w gre czy juz lepiej nie :p Ogolem w sobote mielismy gdzies podjechac ok 60 km od domu... Jak co to M sam pojedzie i najwyzej szybko obroci.
Wiesz co ona na początku miała zakaz jeżdżenia czasem jej się zdarzyło ma leżąco ale przy 1 cm to pewnie też inaczej. Prowadzić to i ja nie prowadzę samochodu juz miesiąc bo wiadomo jest to jakiś wysilek i dla nóg i mięśni brzucha. Ona miała. Szyjkę 1.7 a przy skurczu 1.2 a w krytycznym stanie 1. Ja nie wirm jak to się tak zmienia :) napisała mi ze miesiąc nie jeździła od założenia. Dopiero potem kilka razy jej się zdarzylo

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry