reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy wasze maluchy też nie kopią taty?:) mój kopie i to mocno, córka przyklada rękę i kopie a mąż przyłoży i cisza, odchodzi a młody znowu kopie :(
No musi czekać długo ja kopniaki. Ale z nagrywaniem mam to samo. Tylko włączę nagrywane jest cisza. Siedzę tak 10 minut i nic wyłącze od razu seria kopniak ów. ...

reklama
Wrzuć zdjęcie listy z lodówki ;) ja nie wiedziałam o pasztetach..choć i tak nie jem mięsa [emoji12] ale może coś innego jem a nie powinnam??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Proszę :-)
1472505491326.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472505491326.jpg
    1472505491326.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 311
Ale to też tak w sumie nie do końca z tym co można jeść bo wiadomo słodycze hmmm nie da się nie jeść czasem musze pp prostu. Pasztet jadłam 4 kanapki całą ciążę myślę że nie zaszkodzi. Tuńczyka zjadłam może 2 puszki całą ciążę bo 100 gram raz na miesiąc krzywdy nie zrobi a co począć jak uwielbiam sałatkę z tuńczykiem :) . Łososia nad morzem wielki kawał smażonego był pyszny. Wszystko w swoich granicach :) jedyne czego nie jem bo może przynieść choroby zagrażające zyciu maluszkow to surowe mięso surowe ryby alko fajki sery pleśniowe i ostre rzeczy. Kawy nie lubię ale pół szklanki coli czasem wypije. Korzystam z jedzenia póki mogę bo karmienie będzie prowadziło do większej ilości wyrzeczen :( ale lista jak najbardziej podoba mi się :)

reklama
Ale to też tak w sumie nie do końca z tym co można jeść bo wiadomo słodycze hmmm nie da się nie jeść czasem musze pp prostu. Pasztet jadłam 4 kanapki całą ciążę myślę że nie zaszkodzi. Tuńczyka zjadłam może 2 puszki całą ciążę bo 100 gram raz na miesiąc krzywdy nie zrobi a co począć jak uwielbiam sałatkę z tuńczykiem :) . Łososia nad morzem wielki kawał smażonego był pyszny. Wszystko w swoich granicach :) jedyne czego nie jem bo może przynieść choroby zagrażające zyciu maluszkow to surowe mięso surowe ryby alko fajki sery pleśniowe i ostre rzeczy. Kawy nie lubię ale pół szklanki coli czasem wypije. Korzystam z jedzenia póki mogę bo karmienie będzie prowadziło do większej ilości wyrzeczen :( ale lista jak najbardziej podoba mi się :)
Wiesz jak to jest, ja będąc w pierwszej ciąży jadłam wszystko,nawet nie pomyslalam że jedzenie może szkodzić, dziecko jest zdrowe, ciąża bez komplikacji, a teraz...nic nie można :( wiadomo że np słodycze to nie chodzi o to że w ogole tylko żeby od czasu do czasu bo to tylko puste kalorie itp ale np lodów nie jem, tylko sorbety ze względu na bakterie, ciąża taka wyczekana, wymodlona że ja się trzy razy zastanowię zanim coś zjem tak na wszelki wypadek
A z nowinek które ostatnio słyszałam to to że nie ma diety karmiącej mamy o_Opodobno można wszysko a całe życie wszyscy mieli inna teorie
Ja już sama nie wiem co myślec o tym wszystkim :p

Do góry