reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiem wiem :) będzie dobrze wierze w to :) jedynie martwi mnie to że nie mogę biegać pp mieście ale to do przeżycia przecież a może za 3 tyg urośnie szyjka jakimś cuuudemmm
Pisanko, bo Ty za bardzo sie forsowalas.
Moj lekarz mi zabronil np wykladac zakupow z koszyka na tasme, bo mowi ze to najgorszy ruch jest.
Zabronil dzwigac i kazal duzo odpoczywac.
Mialam wyklad o skracajacych sie szyjkach.

Pisanko, a Ty ostatnio mylas auto.
Lez kochana, a wszysyko napewno bedzie dobrze.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ile się czeka na wyniki glukozy ? Bo dostałam juz skierowanie mam zrobić ale położna mówiła ze juz jakoś 22-23 tydzień ale myślałam że 24 wiec zrobię za tydzień myślę a nastepna wizyta za 3 tyg .. ktoś mi mówił ze tydzień się czeka
Ja tez mialam w ten sam dzien , w ciagu moze 5 godz :D

Z tą skracającą szyjką to ponoć nie do końca wiadomo jakie są przyczyny. Ponoć to indywidualne predyspozycje. I jedna może leżeć plackiem a szyjka się skróci, a inna może zasuwać, dźwigać i nic się nie stanie.

reklama
Do góry