reklama
G
Gość
Gość
3 lata [emoji50]
Wszedzie slysze o roku
Ja jak urodze to za rok chce znow zaciazyc[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Powiedział ze przy pojedynczej to już sygnał także mowil coś o sterydach na plucka..ale daje mi 3 tyg lezenia i za 3 tygodnie zobaczymy...musze jeszvze wytrzymać 14 tygodni...kur...
Pisanko, lez lez i lez.
My potrzymamy kciuki za Was i mam nadzieje ze wytrzymacie jeszcze 14 tygodni.
Ja dokładnie tak samo3 lata [emoji50]
Wszedzie slysze o roku
Ja jak urodze to za rok chce znow zaciazyc[emoji4]
kasia_basia
Fanka BB :)
Pisanka leż, oszczędzaj się. Trzymam kciuki żebyś utrzymała ten stan.
Jeszcze nie jest źle także na pewno dasz radę, tylko weź sobie do serca słowa lekarza i leż,leż i jeszcze raz leżPowiedział ze przy pojedynczej to już sygnał także mowil coś o sterydach na plucka..ale daje mi 3 tyg lezenia i za 3 tygodnie zobaczymy...musze jeszvze wytrzymać 14 tygodni...kur...
Kochana, w wygodnej pozycji w łóżku z tabletem w ręce będziesz szukać na necie wózka dla dziewczynekWiem wiembędzie dobrze wierze w to
jedynie martwi mnie to że nie mogę biegać pp mieście ale to do przeżycia przecież a może za 3 tyg urośnie szyjka jakimś cuuudemmm
A podobno szyjka po odpoczynku może się wydłużyć także trzymam kciuki
pisanka89
Dziewczyny ile się czeka na wyniki glukozy ? Bo dostałam juz skierowanie mam zrobić ale położna mówiła ze juz jakoś 22-23 tydzień ale myślałam że 24 wiec zrobię za tydzień myślę a nastepna wizyta za 3 tyg .. ktoś mi mówił ze tydzień się czeka
reklama
ewelin86
Ja miałam w ten sam dzień wynik z glukozyDziewczyny ile się czeka na wyniki glukozy ? Bo dostałam juz skierowanie mam zrobić ale położna mówiła ze juz jakoś 22-23 tydzień ale myślałam że 24 wiec zrobię za tydzień myślę a nastepna wizyta za 3 tyg .. ktoś mi mówił ze tydzień się czeka