reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa super!Gratuluje córeczek!

Różyczka ja tez mam na przedniej scianie i pozno poczulam ruchy, na poczatku laskotanie delikatne, kolo 20t. Teraz juz dwie osoby (siostra i kolezanka) zalapaly sie na kopniaka. Dzis spokojna, musze ja chyba rozruszac troszke:p

coleta co u Ciebie?
lilonka ile kopów- extra! :)
Misia co u Ciebie???
kiwisia latwo dr mowic- z dala od wlasnego dziecka...no ale postaraj sie jakos zeby na Cb nie kasłała itp. Wspolczuje szpitala w domu, oby szybko doszla do siebie!
madzialenak Ty tez juz ladnie, 12 tydzien leci, super:) Daj koniecznie znac jak po genetycznych!
sznurki nic sie nie martw, poczekaj na PAPPA :) Na pewno wszystko gra!

Ja jutro w koncu do tego diabetologa, cukry roznie, pierwszy posilek rano mi podnosi troche ponad norme, dzis np po kawie zbozowej bez mleka i kefirze mialam za duzo:/ moze jutro mi cos powie ten lekarz, dam znac jak wroce. Pozatym chyba nic nowego :) Robilam dzis kopytka dla meza i porcje frytek sobie porobilam i pomrozilam, bo dostalam caaaaly worek ziemniakow! Kregoslup mi odpada :p

reklama
Aisha powodzenia jutro u diabetologa, na pewno ustali Ci jakąś dietę, doradzi i cukry nie będą już tak skakać.

Marcysiowa
gratuluję 2 córeczek, cudowne wieści.

Milla, sznurki gratuluje udanego usg i ślicznych maluchów :-) teraz macie już z górki :tak:
Marcysiowa ale fajnie dwie dziewuszki :-)!!!

Dziękuje wam za pomoc i podpowiedzi co jeść przy tych cholernych zaparciach:-( dziś już znacznie lepiej kłucie przeszło :-D teraz odliczanie to kolejnej środy na USG w 8tc oby maluszek był dużutki i tłuściutki już :tak:

adus maluszek niech rośnie tak dalej:) oby te zaparcia puscily
marcysiowa super wiadomości 2 cory ale będzie wesoło u ciebie:)
sznurki super że z dzidzia wszytsko ok

Marcysiowa - ale fajnie :-)
A ja leżę i leżę... Mała fika dużo. Łożysko mam na tylnej ścanie zachodzące na szyjkę, więc j czuję.

wpadam tylko na chwilkę powiedzieć, że my już od 04.02 jesteśmy po tej stronie brzuszka:)
W poniedziałek wieczorem odeszły mi wody i 17 dni przed terminem o 20.50 przyszedł na świat nasz synek w wyniku cc (ze wskazaniem) waga 3120 i 57 cm 10 pkt Apgar. Od piątku cieszymy się sobą w domku:)

reklama
Aniołeczek gratulacje z okazji narodzin maleństwa:-)

Marcysiowa super że będą dwie dziewczynki:-D

Ja już po wizycie, z małą wszystko ok.... no i ona nie taka mała bo ma już 750g:-D

Do góry