reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Jezu jakby mój jeździł na tirach to bym mu kamerkę w kabinie zamontowala hahaha....jie jesteś zazdrosna ?Powiem Ci ze te wydatki sa takie duze...mnie juz szlak trafia ze na L4 mam tylko to 1900 zl, chociaz wiem ze moglabym miec duzo gorzej....ale w porownaniu kiedy mialam ponad 3 to bida z nedza M jezdzi na tirach wiec zupelnie inne pieniadze ale i tak sa zawsze rozne wydatki itp odlozyc wieksza sume wcale nie jest takie hop.
pisanka89
Niby są wózki tfk za 2 tys teraz ale czekam jeszcze na okazję bugaboo. ..niestety tylko za 5 tys narazie są to nawet kasa za samichod nie starczyPisanko zamieniłaś jeden pojazd na drugi
MartiniM
Mamy stan surowy zamknięty ale dach mamy pod papą. Właśnie czekamy na fachmenow i jesienią będą klasc blachodachowke ☺Martini na jakim jestescie etapie domu?? My dzis na speca od dachu czekamy i okna trzeba wybrac i chyba stan surowy zostanie narazie;/
MartiniM
Nieee bez zaufania pewnie taka praca by nie weszła w rachubę. Każdy mnie pyta ale ja jestem o niego spokojna ☺Jezu jakby mój jeździł na tirach to bym mu kamerkę w kabinie zamontowala hahaha....jie jesteś zazdrosna ?
G
Gość
Gość
Ja juz po polowkowym.
Maluch 2 tygodnie starszy teraz wyszedl. Wazy 540g.
Wszystko wyszlo super[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Gratulacje! Niech dalej pięknie rośnieJa juz po polowkowym.
Flandi
ehh Pisanka też polowałam na bugaboo donkey i nawet ostatnio znalazłam super okazję na olx za 3000, tyle że na Podkarpaciu. Jak już wszystko dograłam z babeczką, to zlikwidowała konto i zniknęła.. Pewnie sprawdzała, czy będzie zainteresowanie i wrzuci raz jeszcze tylko z wyższą ceną ((Niby są wózki tfk za 2 tys teraz ale czekam jeszcze na okazję bugaboo. ..niestety tylko za 5 tys narazie są to nawet kasa za samichod nie starczy
reklama
G
Gość
Gość
A takie body kupilam w tesco za 5 zl. Szkoda tylko ze nie dlugi rekawek.
Załączniki