reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Martini ja bym Ci polecala zmienic poprostu zelazo, ale zrobisz jak uwazasz. Ja odkad biore dodatkowo zelazo Biofer to mi hemoglobina idzie do gory i hematokryt tez mam w normie. A mysle, ze przeziebienie nie mialo wplywu na morfologie. Ale lekarzem nie jestem. A kiedy masz wizyte? Moze lekarz cos Ci poradzi. Na zelazo moge Ci polecic pestki dyni, granaty, natke pietruszki i pokrzywe dodatkowo :)

Martini ja bym Ci polecala zmienic poprostu zelazo, ale zrobisz jak uwazasz. Ja odkad biore dodatkowo zelazo Biofer to mi hemoglobina idzie do gory i hematokryt tez mam w normie. A mysle, ze przeziebienie nie mialo wplywu na morfologie. Ale lekarzem nie jestem. A kiedy masz wizyte? Moze lekarz cos Ci poradzi. Na zelazo moge Ci polecic pestki dyni, granaty, natke pietruszki i pokrzywe dodatkowo :)
Patrzyłam na interpretację wyników i zwłaszcza ten ostatni to przeziębienie miało wpływ...wizyta we wtorek poczekam co lekarz zadecyduje. Na szczescie różnice od normy są mini.

Hey Dziewczyny, trochę mnie tu nie było...
Co u Was ? Ja kulam się do przodu. Dziś po raz pierwszy podskoczył mi brzuch. Ale czad. Nasza mała Łobuziara nieźle fika.
Macie już jakieś zakupy ogarnięte ?

Zazdroszcze Wa wszystkim , ktore mieszkacie w domach , taka super pogoda - posiedziec sobie w ogrodku :) Moj jest wybudowany , ale zaczym sie go wykonczy uplynie cale mnostwo czasu :(
Mi sie dzisiaj tak chcialo soku jablkowego - mniam , mniam :)
Jutro ruszamy na zakupow szal :p
A ja zazdroszcze ze ty masz chociaż w budowie dom :) u mnie minie 15 lat nim będzie mnie stać na działkę a ze 25 nim będzie mnie stać na dom. Niestety narazie musi wystarczyć 3 malutkie pokoiki. Czasem głową boli od walenia w skosy na poddaszu ale co zrobię ... ciesz się ze coś macie :)

A ja zazdroszcze ze ty masz chociaż w budowie dom :) u mnie minie 15 lat nim będzie mnie stać na działkę a ze 25 nim będzie mnie stać na dom. Niestety narazie musi wystarczyć 3 malutkie pokoiki. Czasem głową boli od walenia w skosy na poddaszu ale co zrobię ... ciesz się ze coś macie :)
To fakt, ale budujemy bez kredytu - kredyt jest wziety na bloki , wiec troche sie ciagnie, no ale kiedys nastaie ten piekny koniec :D

Hey Dziewczyny, trochę mnie tu nie było...
Co u Was ? Ja kulam się do przodu. Dziś po raz pierwszy podskoczył mi brzuch. Ale czad. Nasza mała Łobuziara nieźle fika.
Macie już jakieś zakupy ogarnięte ?
A co tam u ciebie ? U mnie dziewczyny tez rozrabiaja. Takie to.dziwne uczucie. Nie mogę się przyzwyczaić jak jedna po pecherz druga po.żołądku

To fakt, ale budujemy bez kredytu - kredyt jest wziety na bloki , wiec troche sie ciagnie, no ale kiedys nastaie ten piekny koniec :D
No i my będziemy budować bez kredytu nawet jakby miało to trwac 10 lat bo tak kredyt na 100 lat to średnio hahaha
Chociaz z męża teraz pensja 1700 zł możemy pomyśleć o budowie namiotu co najwyżej. .. :D zastanawiam się jak we 4 przeżyjemy za tyle kase w naszym cudownym kraju z rzadzacymi idiotami

reklama
Powiem Ci ze te wydatki sa takie duze...mnie juz szlak trafia ze na L4 mam tylko to 1900 zl, chociaz wiem ze moglabym miec duzo gorzej....ale w porownaniu kiedy mialam ponad 3 to bida z nedza :D M jezdzi na tirach wiec zupelnie inne pieniadze :) ale i tak sa zawsze rozne wydatki itp odlozyc wieksza sume wcale nie jest takie hop.

Do góry