ewelin86
Fanka BB :)
Nic nie biore. Zjadłam to co zwykle na kolacje i poszłam brać prysznic. I wtedy zauważyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie biore. Zjadłam to co zwykle na kolacje i poszłam brać prysznic. I wtedy zauważyłam
To nie wiem[emoji53]Nic nie biore. Zjadłam to co zwykle na kolacje i poszłam brać prysznic. I wtedy zauważyłam
Ja nad morzem dostałam uczulenia na słońce, miałam wysypke na całym ciele łącznie z brzuchem którego nie opalałam a na nogach pojawiły się wręcz bąble, przez kilka dni się utrzymywała i zeszłoDziewczyny czy któraś z Was dostala uczulenia na brzuchu? Właśnie zauważyłam. Nie jest to tragiczne ale jednak.
jutro wapno kupie i mam nadzieje ze pomoże
Super :-) duży maluszek ;-)Ja juz po polowkowym.
Maluch 2 tygodnie starszy teraz wyszedl. Wazy 540g.
Wszystko wyszlo super[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez widziałam ten bumbleride ale nigdzie w pl nie ma ...tzn w wawie chyba jest ale.dosyć drogi to już lepiej w sumie bugaboo. No i ja też stawiam na pompowane duże koła. A jaki macie samichod ze boisz się ze będzie problem z bagażnikem?U nas warunek konieczny to duże, pompowane koła Nastawialiśmy się na TFK, ale dziewczyny, które go mają mówią, że jest jednak trochę ciężki i jako spacerówka już nie do końca zdaje egzamin jak go często trzeba ładować do auta, a u mnie tak będzie, bo wyprowadziliśmy się za miasto i jednak częściej będę jeździć z maluchami gdzieś dalej. Więc jeśli TFK, to tylko okazyjnie i jak najtaniej na pierwsze miesiące z gondolkami, a potem spacerówka już inna całkiem - Baby Jogger city mini gt double.
Wczoraj natrafiłam na jeszcze inny model, ale niewiele o nim póki co wiem - Bumbleride Indie Twin, wygląda super, ale raczej ciężko dostępny w PL. Na szczęście mam bliziutko do Czech, a tam już podobno dużo łatwiej go dostać. Będę szukać używanych na jakichś zagranicznych forach, bo na naszym olx go nie ma. A kolory ma cudne - zakochałam się w aqua marina
Generalnie ciężki temat i cieszę się, że mamy jeszcze trochę czasu na szukanie bo mimo zauroczenia Bugaboo, nie wydam 5-7 tysi na wózek.
O 9.00, boję się jak nigdy dotąd, mam nadzieję że usłyszę dobre wiadomości,ale dziś chyba spać nie będę tak się już stresujeTequila, o ktorej masz prenatalne?
Ciekawe ile Twoj babel wazy...
Trzymam kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze :* trzymam kciuki :* nie stresuj się bo ci ciśnienie skoczyO 9.00, boję się jak nigdy dotąd, mam nadzieję że usłyszę dobre wiadomości,ale dziś chyba spać nie będę tak się już stresuje
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom