reklama
Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze, niech Kropek mocno siedziKrwawienie sie nasililo na maxa i juz zywa krwia polozyli mnie do szpitala stwierdzili wczesna ciaze i widzialam serduszko
Ja tez zaciskam kciuki zeby krwawienie ustąpiło i za twojego kropka ;*Krwawienie sie nasililo na maxa i juz zywa krwia polozyli mnie do szpitala stwierdzili wczesna ciaze i widzialam serduszko
Fiolek81
Fanka BB :)
Jak brzuch? Boli Cie jeszcze?Dziewczyny od rana boli mnie brzuszek, wzielam 2 nospy (zwykla i forte), magnez, cieply prysznic... leze caly czas, nic nie przechodzi. Nie plamie, brzuszek mam mieciutki. Jechac na IP?
agatek28
Boli :/Jak brzuch? Boli Cie jeszcze?
Nikaaa
Ja miałam krwawienie przed wizytą po crio. Teraz mój Synuś ma 18 dni. Ale ja jechalam na ip z krwawieniemDziewczyny potezebuje pomocy.
Gdzies godz temu bylam w lazience i zobaczylam ze wkladka nie jest czysta i plamie ale to nie jest czysta krew tylko takie jasne rozowe i jak podcieram sie to tosamo 22 lipca mialam crio a wizyte mam dopiero we srode co mam robic i troche pobolewa mnie brzuch wzielam nospe. Czy to oznacza ze juz koniec
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Husann, kciuki za dzieciatko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Krwawienie sie nasililo na maxa i juz zywa krwia polozyli mnie do szpitala stwierdzili wczesna ciaze i widzialam serduszko
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fiolek81
Przykro mi Agatekmam nadzieje, zeBoli :/
niedlugo Ci przejdzie.
reklama
ewelin86
Kochana trzymam kciuki za Ciebie i Kropka :*Krwawienie sie nasililo na maxa i juz zywa krwia polozyli mnie do szpitala stwierdzili wczesna ciaze i widzialam serduszko