Bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam plemienia od nichA moze faktycznie to od aplikatora mam podraznione bo i czuje ze jest tak sucho
reklama
husann
Fanka BB :)
Biore 2x1 acardBierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam plemienia od nich
husann
Czy mysliscie ze jak nie przestanie to powinnam jechac na pogotowie bo i jutro swieto. A tym bardziej jeszcze nie mam potwierdzonej ciazy bo mam dopiero w srode pierwsza wizyte po crio. Ale pare dni temu robilam jeszcze 3 bete dla potwierdzenia i caly czas przyrasta
husann
Bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja mialam plemienia od nich
A po jakim czasie od transferu mialas te plamienia i jakiego koloru ??? Czy lekarz kazal ci odstawic czy sama odstawilas ???
husann
Husann ja bym na Twoim miejscu jechala dzisiaj. Niech zrobia Ci usg i zobacza o co chodzi...
Juz sama nie wiem co mam robic. Tak sie boje
Ja mialam plamienie intensywnie czerwone na dzień po tym, jak usłyszeliśmy serduszko, od razu zadzwoniłam do kliniki i kazali przyjechac. Wtedy to byl 5 tydzien ciazy z tego co pamiętam, lekarz zrobil usg ale nic nie zauważył, powiedzial ze moglo pęknąć jakieś naczynko. Na wizycie u gin prowadzącej w 9/10 tyg ciazy mialam intensywne krwawienie, wtedy zmniejszyli mi dawki zastrzyków fragmin i dostałam tabletki cyklo 3 forte.A po jakim czasie od transferu mialas te plamienia i jakiego koloru ??? Czy lekarz kazal ci odstawic czy sama odstawilas ???
husann
Ja mialam plamienie intensywnie czerwone na dzień po tym, jak usłyszeliśmy serduszko, od razu zadzwoniłam do kliniki i kazali przyjechac. Wtedy to byl 5 tydzien ciazy z tego co pamiętam, lekarz zrobil usg ale nic nie zauważył, powiedzial ze moglo pęknąć jakieś naczynko. Na wizycie u gin prowadzącej w 9/10 tyg ciazy mialam intensywne krwawienie, wtedy zmniejszyli mi dawki zastrzyków fragmin i dostałam tabletki cyklo 3 forte.
To ja mam jasno rozowe ale narazie przestalo plamienie bo jak juz sie podcieram to papier jest czysty. Zobacze co jeszcze do wieczora bedzie i jak bede brala crinone dopochwowe czy bedzie aplikator czysty. Mam nadzieje ze nic nie bedzie i w srode zobacze serduszko
Ja miałam plamienie dwu dniowe, zaraz następnego dnia jak się dowiedziałam, że w ciąży jestem. Była to niewielka ilość żywej krwi (I dnia w moczu i na papierze; II dnia tylko na papierze), przy okazji mnie piekło podczas sikania. Myślałam, że to zapalenie pęcherza, ale nie. USG nic nie wykazało. Nie brałam luteiny wtedy ani nic. Był to 6tc. Przeszło i już więcej nie wróciło. Lekarka stwierdziła, że tak się zdarza.
reklama