reklama
agatek28
Fanka BB :)
Czesc laski w ten pochmurny dzien u mnie normalnie jesien ale wole tak niz upaly my konczymy sprzatac mieszkanie, wybywamy na obiadek do rodzicow, a potem to chyba na sale zabaw ze znajomymi, niech soe dzieci nasze wyszaleja
Laski moj maly dzidziusiek tez nocami aktywny, normalnie tak szaleje, ze ja zasnac nie moge... co to bedzie po porodzie
Laski moj maly dzidziusiek tez nocami aktywny, normalnie tak szaleje, ze ja zasnac nie moge... co to bedzie po porodzie
Kochana, ja 01.09 mam wizytę u ginekolog prowadzącej ciążę. Termin porodu 8/9.09, synekMamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa witamy na świecie! !!! :*
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia
Sierpień
16: Nikaaa - wizyta kontrolna po cc
17: ewelin86- badania prenatalne ll trymestru
19: mavi ' wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: pisanka89 - usg 3/4 d
25: Ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Kasia_Basia - połówkowe
27: TeQuila-badania prenatalne 2 trymestru
29: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji
WRZESIEŃ
6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
21.10.2016 - madzionga : chłopiec & dziewczynka
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec
27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka
07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : ?
Wszystko zajęte
Hess
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
za używany 1199 zł 3w1Ewelin super! Jaki kolor?? Ile zaplaciliscie?
Załączniki
Podczytuje leżąc na plaży że u większości jesień więc przesyłamy troszkę promyczków, u nas cieplutko i słonecznie więc możemy się podzielić z cioteczkami promyczkami :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Wracałam z pracy autobusem, w ktorym siedziała kobieta okolo 35-letnia, z córeczka jakieś 5 lat. W ręce puszka coli, w drugiej kieliszek, do którego nalała sobie wódki i wypiła. W międzyczasie zadzwoniła do męża czy idzie do biedronki i mówi do niego"ty juz masz fazę" ..
Za chwile przypomniała sobie, ze nie zabrała z domu cv, a jedzie na rozmowę o pracę, ale to nic po prostu zostawi swój nr telefonu...
Serce mi pęka, ta dziewczynka była śliczna a widać, ze nieszczęśliwa. Powiem wam szczerze ze bałam się cokolwiek odezwać bo by mi przywaliła, ale plakac mi sie chce, ze ludzie którzy pragną dziecka nie mogą go mieć, a tacy nie doceniają jaki skarb mają:;(
Za chwile przypomniała sobie, ze nie zabrała z domu cv, a jedzie na rozmowę o pracę, ale to nic po prostu zostawi swój nr telefonu...
Serce mi pęka, ta dziewczynka była śliczna a widać, ze nieszczęśliwa. Powiem wam szczerze ze bałam się cokolwiek odezwać bo by mi przywaliła, ale plakac mi sie chce, ze ludzie którzy pragną dziecka nie mogą go mieć, a tacy nie doceniają jaki skarb mają:;(
ewelin86
Niestety taka jest rzeczywistość. Też dużo razy się zastanawiałam jak to jest możliwe, że osoby które chcą mieć dzieci nie mogą. A Ci co nie chcą bez problemu mają i nie doceniają tego cennego skarbu jakim jest dziecko. Ciężko jest właśnie patrzeć na to dziecko, które jest nieszczęśliwe
reklama