reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny czy Wy też macie problem ze spaniem w nocy? W dzień mogę spać i spać, a w nocy nie dość że budzę się co godzinę na siku (upierdliwe to!), to jeszcze potem zasnąć nie mogę i rano jak zombie wyglądam ;) macie jakieś sposoby? Ja zawsze śpioch taki byłam, że nawet na stojąco mogłam spać, a teraz się wszystko pokićkało..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ostatnio miałam okropne problemy ze spaniem, już kiedyś chyba wspominałam wam, że zrobiło mi się coś takiego jak ta reklama o zespole niespokojnych nóg, to ja mam zespół niespokojnego ciała. Dzieje się takie dziwne napięcie, nie wiem, jakieś nerwy w ciele, że nie jestem w stanie uleżeć, muszę się przejść i z boku na bok się kręcę, to mnie wykańcza. Odpukać 3 ostatnie noce miałam spokój, ale wczoraj wieczorem znowu mnie to łapało. Wstawania na siku to już nie liczę, bo to standard

Dziewczyny czy Wy też macie problem ze spaniem w nocy? W dzień mogę spać i spać, a w nocy nie dość że budzę się co godzinę na siku (upierdliwe to!), to jeszcze potem zasnąć nie mogę i rano jak zombie wyglądam ;) macie jakieś sposoby? Ja zawsze śpioch taki byłam, że nawet na stojąco mogłam spać, a teraz się wszystko pokićkało..

Ja się budzę rano bo mnie chodzenie psa budzi i potem nie mogę zasnąć i chodzę jak zombie a do łazienki latam co 10 minut do jakiejś 1 w nocy...potem się budzę o 5 na kibelek sama sobie nie mogę poradzić żeby w końcu się wyspać

ostatnio miałam okropne problemy ze spaniem, już kiedyś chyba wspominałam wam, że zrobiło mi się coś takiego jak ta reklama o zespole niespokojnych nóg, to ja mam zespół niespokojnego ciała. Dzieje się takie dziwne napięcie, nie wiem, jakieś nerwy w ciele, że nie jestem w stanie uleżeć, muszę się przejść i z boku na bok się kręcę, to mnie wykańcza. Odpukać 3 ostatnie noce miałam spokój, ale wczoraj wieczorem znowu mnie to łapało. Wstawania na siku to już nie liczę, bo to standard
Martka, mam to samo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się budzę rano bo mnie chodzenie psa budzi i potem nie mogę zasnąć i chodzę jak zombie a do łazienki latam co 10 minut do jakiejś 1 w nocy...potem się budzę o 5 na kibelek sama sobie nie mogę poradzić żeby w końcu się wyspać

Pisanka nam co rano psy ładują się do sypialni i do łóżka więc tu luz - przyzwyczaiłam się że robi się ciasno ;) ale z tym spaniem masakra :( jak od 1 do 5 śpisz to i tak zazdroszczę! Musi być jakiś sposób [emoji23]

reklama
A stresować się stresuje zawsze mnie czyści 3 razy przed no ale to taki pozytywny stresik po 1 piosence puszcza :) największym stresem było śpiewane podczas gdy ojciec prowadził mnie do ołtarza :D wtedy miałam tekst schowany w bukiet ale się udało bez :)

Do góry