reklama
Jest pięknie! Pełne słonko, cieplutko ani kropli deszczu, w ciągu dnia się smażymy na słoneczku a wieczorami spacerujemy po plaży i podziwiamy zachód słońca, także zbierajcie się i przyjezdzajcie :-)TeQuila widze ze pogoda dopisuje![]()
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Teqila, my zrezygnowalismy z wakacji nad morzem, od jutra ma byc brzydko i deszcze. Dzis chyba tylko macie wyjatkowa pogode.Jest pięknie! Pełne słonko, cieplutko ani kropli deszczu, w ciągu dnia się smażymy na słoneczku a wieczorami spacerujemy po plaży i podziwiamy zachód słońca, także zbierajcie się i przyjezdzajcie :-)
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Cały czas jest ładna pogoda, od samego przyjazdu, dzień przed wyjazdem patrzyłam na prognozy i miało cały czas padać, zresztą dziś też, prognozy wogóle się nie sprawdzają nad morzem, zresztą tak jak pisałam, ja nigdy nie trafiłam jeszcze na deszcze podczas urlopu i tego się trzymam, może zacząć padać jak wyjadę czyli po 20 sierpniaTeqila, my zrezygnowalismy z wakacji nad morzem, od jutra ma byc brzydko i deszcze. Dzis chyba tylko macie wyjatkowa pogode.
G
Gość
Gość
To w jakiej jestes miejscowosci?Cały czas jest ładna pogoda, od samego przyjazdu, dzień przed wyjazdem patrzyłam na prognozy i miało cały czas padać, zresztą dziś też, prognozy wogóle się nie sprawdzają nad morzem, zresztą tak jak pisałam, ja nigdy nie trafiłam jeszcze na deszcze podczas urlopu i tego się trzymam, może zacząć padać jak wyjadę czyli po 20 sierpnia![]()
Ja wczoraj patrzylam przez kamerki na plaze i ludzie w kurtkach siedzieli.
Rodzina nasza tez nad morzem i mowia ze pada, albo ze zimno na kapiele i opalanie.
kasia_basia
Fanka BB :)
Teqila a dokładnie gdzie jesteś? Bo ja na półwyspie. Dziś słońce było drugi raz od tygodnia.
pisanka89
Dziewczyny wróciłam od lekarza.jak zwykle wszystko się przesunelo. I obrót spraw o 360 stopni. Jedna dziewczynka na 100 % a raczej na 99% bo do porodu pewne to nie jest no a drugi to na 80% tez dziewczynka wiec jakbyście widziały moja mine ...M się prawie rozplakal z rozpaczy
ale za 3 tyg się upewnie bardziej co do 2 bobasa na gorze bo ten co zawsze mówiłam dziewczynka jest dziewczynka
będzie trzeba się przestawić z mówienia jak do chłopaków
a z rzeczy formalnych to rosną super równo bo ogólnie z @ wychodzi 19 +6 i jedna ma 19 + 6 druga 19+4 wiec jak na blizniaki super no i waga 330 i 290 gram
przepływy sprawdzi w serduszkach za 3 tygodnie bo jeszcze trochę za wcześnie
ale ogólnie wszystko dobrze
G
Gość
Gość
Pisanka, no to masz dziewczynki tak jak chcialas[emoji4]Dziewczyny wróciłam od lekarza.jak zwykle wszystko się przesunelo. I obrót spraw o 360 stopni. Jedna dziewczynka na 100 % a raczej na 99% bo do porodu pewne to nie jest no a drugi to na 80% tez dziewczynka wiec jakbyście widziały moja mine ...M się prawie rozplakal z rozpaczyale za 3 tyg się upewnie bardziej co do 2 bobasa na gorze bo ten co zawsze mówiłam dziewczynka jest dziewczynka
będzie trzeba się przestawić z mówienia jak do chłopaków
a z rzeczy formalnych to rosną super równo bo ogólnie z @ wychodzi 19 +6 i jedna ma 19 + 6 druga 19+4 wiec jak na blizniaki super no i waga 330 i 290 gram
przepływy sprawdzi w serduszkach za 3 tygodnie bo jeszcze trochę za wcześnie
ale ogólnie wszystko dobrze
Wspolczuje mezowi, 3 baby w domu[emoji1]
reklama
pisanka89
4 bo jeszcze piesPisanka, no to masz dziewczynki tak jak chcialas[emoji4]
Wspolczuje mezowi, 3 baby w domu[emoji1]