reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny myślałyście już na temat porodu? Mnie dr zapytała. I ja się popłakałam jak sobie przypomniałam pierwszy(sn). Ponoć in vitro jest wskazaniem do cc, muszę się zastanowić. Ma ktoś doświadczenia po cc? Ile trwa dochodzenie do siebie? Po sn bardzo szybko śmigałam, ale sam poród to był koszmar.
Szczerze ? Jestem właśnie po cc i ból po cesarce jest nie do opisania. Wolałabym sn

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nikaaa jak się czujesz w roli mamy?
Samopoczucie aż takie kiepskie? Z każdym dniem będzie lepiej
Jak wrażenia z sali porodowej, szpitala? Opowiadaj :)
No i najważniejsze jak Szymek?

Tequila po znieczuleniu ogolnym, po laparo, to ja wstawalam po 2 godzinach juz.
Ogolnie ja po narkozie czuje sie super.
Moze po tym znieczuleniu do cc tez szybko dojde do siebie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tu chodzi o cc w znieczuleniu ogólnym, oprócz znieczulenia to jeszcze poród więc organizm podwójnie oglupiony :p

Ja miałam znieczulenie od talii w dół. Nie byłam usypiana i chyba to lepiej.
Ja też miałam zo i na pewno jest to lepsze wyjście bo szybciej się do siebie dochodzi, a przede wszystkim jest się świadomym wszystkiego.
Żona mojego kuzyna rodziła miesiąc temu w znieczuleniu ogólnym i kilka godzin po była dalej jak nieżywa,strasznie długo dochodziła do siebie, dziecko dostała dopiero kolejnego dnia

Ja też miałam zo i na pewno jest to lepsze wyjście bo szybciej się do siebie dochodzi, a przede wszystkim jest się świadomym wszystkiego.
Żona mojego kuzyna rodziła miesiąc temu w znieczuleniu ogólnym i kilka godzin po była dalej jak nieżywa,strasznie długo dochodziła do siebie, dziecko dostała dopiero kolejnego dnia

Moja szwagierka miała dwie cesarki i raz była usypiana a raz nie i też mówi że gorzej dochodzi się do siebie po ogólnym.

reklama
Moja szwagierka miała dwie cesarki i raz była usypiana a raz nie i też mówi że gorzej dochodzi się do siebie po ogólnym.
A ja myslalam ze ogolne znieczulenie to ogolne i czy laparo czy cesarka to tak samo sie do siebie dochodzi.
Widac malo wiem[emoji12]
Myslalam ze ogolne lepsze bo nic sie nie slyszy i sie spi[emoji12]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry