G
Gość
Gość
Zapomnialam. Juz robie fote[emoji12]Ktoś nam tu składa obietnice i nie dotrzymuje słowa[emoji14]czekamy na brzuchol
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapomnialam. Juz robie fote[emoji12]Ktoś nam tu składa obietnice i nie dotrzymuje słowa[emoji14]czekamy na brzuchol
Przy okazji jeszcze suwaczek zrób bo ja nigdy nie wiem na jakim etapie ciąży jesteś
Suwaczka nie zrobie, bo sie boje ze zapesze[emoji20]Przy okazji jeszcze suwaczek zrób bo ja nigdy nie wiem na jakim etapie ciąży jesteś
Śliczny brzuszek, wcale nie duży (muszę tak pisać bo podobny do mojego )Suwaczka nie zrobie, bo sie boje ze zapesze[emoji20]
A idziemy chyba rowno, wiec nie bedziesz miec problemu zeby zapamietac[emoji6]
No to macie fote, wyszlam jak kluska[emoji16]
Cos czuje ze pi ciazy bede musiala ostro cwiczyc, bo mi kilogramy zostana przez moje zachcianki[emoji20]
Zobacz załącznik 765232
Jestem w 19 tygodniu, dr pytała bo w zależności od tego jak będę rodzić, zaplanujemy szpital. Mówiła że drugi sn powinien być łatwiejszy, ale ja chyba nie dam rady. A jak z blizną? Bardzo widać?
Pewnie chodzi o to że będzie miało dużo włosów na głowie ponoć zgage wywołuje właśnie bujna czupryna maleństwa, ale ile w tym prawdy
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Iga, a ja slyszalam ze po cc przez dobe trzeba lezec plackiem i nie wolno podnosic glowy.Mały urodził się 12.40 a o 22 pierwszy raz mnie ściągnęli z łóżka. Jak tylko cewnik wyjęli na następny dzień to sama wszystko robiłam przy dziecku i szybko doszłam do siebie najważniejsze po cc to dużo się ruszać. Nawet jak jeszcze nie wstajesz z łóżka to przekręcać się z boku na bok choćby jedno przekręcenie miało trwać godzinę
Iga, a ja slyszalam ze po cc przez dobe trzeba lezec plackiem i nie wolno podnosic glowy.
Jak to jest? To prawda?