Głowy nie powinno się podnosić po znieczuleniu ogólnym,chodzi o to że mogą pojawić się bóle głowy i wymioty, raczej się to nie zdaza po zo. A po cc trzeba jak najszybciej sie spionizowac bo z każdą godzina jest gorzej, jeśli poród jest wcześnie to każą wstawać wieczorem jesli wieczorem to rano sciagna cie z łóżkaIga, a ja slyszalam ze po cc przez dobe trzeba lezec plackiem i nie wolno podnosic glowy.
Jak to jest? To prawda?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
To tak samo jak wróżenie płci z kształtu brzucha i zachcianekChyba nie bardzo się to sprawdza bo ja w III trymestrze co bym nie zjadła to miałam zgage (szczególnie do drożdżowego mnie ciągnęło a potem mega zgaga) a mój maluszek miał malutko włosków.
iga2421
Fanka BB :)
Głowy nie powinno się podnosić po znieczuleniu ogólnym,chodzi o to że mogą pojawić się bóle głowy i wymioty, raczej się to nie zdaza po zo. A po cc trzeba jak najszybciej sie spionizowac bo z każdą godzina jest gorzej, jeśli poród jest wcześnie to każą wstawać wieczorem jesli wieczorem to rano sciagna cie z łóżka
No ja po cc na następny dzień źle widziałam i jak chodzę w okularach tak zdjęłam je i na telefon to patrzyłam na wyciągniętej ręce
Hehe, dobrze że minęło ogólnie znieczulenie to znieczulenie i wiadomo że mogą dziać się cuda, każdy zareaguje inaczej, jakby nie patrzeć cc to zabieg operacyjny a nie po prostu poród ale i tak uważam że jest to najlepsze rozwiązanie ciążyNo ja po cc na następny dzień źle widziałam i jak chodzę w okularach tak zdjęłam je i na telefon to patrzyłam na wyciągniętej ręce
iga2421
Hehe, dobrze że minęło ogólnie znieczulenie to znieczulenie i wiadomo że mogą dziać się cuda, każdy zareaguje inaczej, jakby nie patrzeć cc to zabieg operacyjny a nie po prostu poród ale i tak uważam że jest to najlepsze rozwiązanie ciąży
Też tak uważam. Nie wiem czy będę jeszcze kiedyś w ciąży ale jeśli tak to jednocześnie chciałabym i boję się sn. W razie czego nie mogą mi odmówić cc więc mogę się zdecydować w ostatniej chwili
Ja nawet przez chwilę nie chciałam rodzić SN, nie potrafię sobie wyobrazić że 3 kg dziecko przechodzić przez moją pochwe, tyle się nasłuchalam o porodach trwających kilkanaście godzin w mękach,z użyciem kleszczy, o zwichnieciach barków dzieci itp nie mówiąc o rozciagnieciu pochwy i braku satysfakcji z sexu uważam że to wcałe nie egoistyczne podejście bo ostatecznie dziecko przychodzi na świat w 20 min bez całej tej ciężkiej drogi a to matka znosi ból po cc tygodniamiTeż tak uważam. Nie wiem czy będę jeszcze kiedyś w ciąży ale jeśli tak to jednocześnie chciałabym i boję się sn. W razie czego nie mogą mi odmówić cc więc mogę się zdecydować w ostatniej chwili
iga2421
Ja nawet przez chwilę nie chciałam rodzić SN, nie potrafię sobie wyobrazić że 3 kg dziecko przechodzić przez moją pochwe, tyle się nasłuchalam o porodach trwających kilkanaście godzin w mękach,z użyciem kleszczy, o zwichnieciach barków dzieci itp nie mówiąc o rozciagnieciu pochwy i braku satysfakcji z sexu uważam że to wcałe nie egoistyczne podejście bo ostatecznie dziecko przychodzi na świat w 20 min bez całej tej ciężkiej drogi a to matka znosi ból po cc tygodniami
No pomęczyć to się trzeba! Mi wywoływali poród ale to nic nie dało i było trzeba robić cc. A teraz to strasznie boję się bólu choć jestem wytrzymała. No ale nie mogę tak daleko wybiegać. Najpierw trzeba w tej ciąży być.
kasia_basia
Dziewczyny dzis o 21.00 w TVN jest swietna komedia "Kocha lubi szanuje"
O tego mi trzeba. Dobry film na wieczór przed urlopem. Bo mnie jakaś deprecha łapie.
reklama
G
Gość
Gość
Tequila po znieczuleniu ogolnym, po laparo, to ja wstawalam po 2 godzinach juz.Głowy nie powinno się podnosić po znieczuleniu ogólnym,chodzi o to że mogą pojawić się bóle głowy i wymioty, raczej się to nie zdaza po zo. A po cc trzeba jak najszybciej sie spionizowac bo z każdą godzina jest gorzej, jeśli poród jest wcześnie to każą wstawać wieczorem jesli wieczorem to rano sciagna cie z łóżka
Ogolnie ja po narkozie czuje sie super.
Moze po tym znieczuleniu do cc tez szybko dojde do siebie.