reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martini fajny pomysł :) Ja też z mama i siostrą dzis na pizze idziemy - najlepszą w mieście :) I właśnie tam chciałabym chrzciny, bo jest fajna atmosfera i klimat :)

reklama
chyba ja mam dzisiaj jakieś humory, bo mi się ryczeć chce nad tym wynikiem :(
To zobaczę co wyjdzie z krwi, bo jeszcze nie mam wyniku
Martka, jedz duzo filetow z indyka albo kurczaka, omlety np z 3 bialek i 1 zoltka. Albo nawet z 3 jajek. Twarog. Tam masz chyba najwiecej bialka.
Jak jesz kielbaske albo wedline, to ile tam zjesz tych plasterkow, to za malo jest[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Martini fajny pomysł :) Ja też z mama i siostrą dzis na pizze idziemy - najlepszą w mieście :) I właśnie tam chciałabym chrzciny, bo jest fajna atmosfera i klimat :)
Ja juz w zasadzie mam lokal upatrzony, 100 m za kosciolem w ktorym bedzie chrzest :D Bylo pzrepysznie i swiezo ,a to najwazniejsze :) ale jeszcze jedna knajpa cieszy sie dobra opinia wiec tam zajrzymy :) TYlko zastanawiam sie co ja zamowie do jedzenia znowu kompletny brak ochoty na cokolwiek. Aaaa i ostatnio czesto jem chalke z dzemem - zasmakowalo mi :)

Dziewczyny na poprawę żelaza polecam pestki dyni, sok z natki pietruszki i herbatkę z pokrzywy. U mnie też żelazo leci na łeb na szyję, stosuję wszystko naprzemiennie + łykam żelazo w tabletkach. Idę w sob na wyniki to zobaczę czy coś lepiej

reklama
Do góry