reklama
G
Gość
Gość
Ja do malego mowie junior od poczatku[emoji12]Pisanka chyba i mnie dziś strach oblecial. Nie martw się :* będzie dobrze :*
Ja się z M cały czas się nie mogę dogadać w sprawie imienia. I nie wiem jak nasz synek będzie miał na imię. Chociaż dziś jyz zaczęłam Gabrys mówić do brzucha wiec chyba zostanieA tak mi się Antoś zaczyna podobać coraz bardziej
Szukam imion w necie i nic mi sie nie podoba. No moze podobaja mi sie imiona, ale wydaje mi sie ze do mojego synka nie pasuja.
Czesto mi sie podoba tylko zdrobnienie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Dziś to i mnie po bokach boli. Na przemian się zmienia.Was też napieprzają pachwiny, krocze, boki brzucha, macie wrażenie że rozrywa Wam skórę na brzuchu? Czy jestem wyjątkiem...?
ewelin86
Ja mówię boboJa do malego mowie junior od poczatku[emoji12]
Szukam imion w necie i nic mi sie nie podoba. No moze podobaja mi sie imiona, ale wydaje mi sie ze do mojego synka nie pasuja.
Czesto mi sie podoba tylko zdrobnienie.
MartiniM
Nie codziennie ale zdarzaja sie takie dniWas też napieprzają pachwiny, krocze, boki brzucha, macie wrażenie że rozrywa Wam skórę na brzuchu? Czy jestem wyjątkiem...?
Co do imion nam poszlo nawet sprawnie, myslalam ze bedzie duzo gorzej
Ja mam bóle od samego początku ciąży, teraz jest to takie rozpieranie i ciągnięcia, czasem tak zakłuje że aż łezka się pojawi, rozciąganie i odczucie za małej skóry skończyło się pierwszym rozstępemWas też napieprzają pachwiny, krocze, boki brzucha, macie wrażenie że rozrywa Wam skórę na brzuchu? Czy jestem wyjątkiem...?
Ja na te bóle dostałam magnez i nospe no i dalej biorę luteinę i duphaston w związku z tym, o sexie mogę zapomnieć
pisanka89
Ja nie mogę z m się dogadać wkurza mnie i krzyczy na mnie a ja się denerwuje. Nie chce stresować bobas ówPisanka chyba i mnie dziś strach oblecial. Nie martw się :* będzie dobrze :*
Ja się z M cały czas się nie mogę dogadać w sprawie imienia. I nie wiem jak nasz synek będzie miał na imię. Chociaż dziś jyz zaczęłam Gabrys mówić do brzucha wiec chyba zostanieA tak mi się Antoś zaczyna podobać coraz bardziej
G
Gość
Gość
To chyba ja jestem wyjatkiem. Codziennie robie rozne obiadki. Duzo gotuje i jeszcze mnie gotowanie nie meczy[emoji6]Oj ciii[emoji14]nawet nie czytałam[emoji14]nic mi się nie chce ale kotlety zrobiłam 4...ja jak gotuje zupę raz na miesiąc to przelewam w plastikowe kubeczki i zamrażamjestem tak leniwa. Potem kroje kubek i mam zupę po ogrzaniu xd
reklama