reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka chyba musimy do Ciebie pojechać na szmaty :) bo u Ciebie jest co upolować.
Strawbelka ma rację. Niedługo będziesz miała całą wyprawkę :)

reklama
Hej czy Wy się umówiłyście żeby na moje posty nie odpowiadać? Jak tak to powiedzcie to nie będę Wam zawracała gitary......

Agatek no cos Ty :*

Powiem Ci tak. Ja jak gotuje to na siedząco, bo zaraz mnie plecy bolą. No i jak długo przy garach stoję to później nie mam sil wogole. Wiec chyba nie Ty jedna padasz po gotowaniu :)

Pisanka chyba i mnie dziś strach oblecial. Nie martw się :* będzie dobrze :*
Ja się z M cały czas się nie mogę dogadać w sprawie imienia. I nie wiem jak nasz synek będzie miał na imię. Chociaż dziś jyz zaczęłam Gabrys mówić do brzucha wiec chyba zostanie :) A tak mi się Antoś zaczyna podobać coraz bardziej

Hej czy Wy się umówiłyście żeby na moje posty nie odpowiadać? Jak tak to powiedzcie to nie będę Wam zawracała gitary......
Oj ciii :p nawet nie czytałam :p nic mi się nie chce ale kotlety zrobiłam 4...ja jak gotuje zupę raz na miesiąc to przelewam w plastikowe kubeczki i zamrażam :D jestem tak leniwa. Potem kroje kubek i mam zupę po ogrzaniu xd

reklama
Do góry