reklama
G
Gość
Gość
Agatek, co Ty mowisz...Hej czy Wy się umówiłyście żeby na moje posty nie odpowiadać? Jak tak to powiedzcie to nie będę Wam zawracała gitary......
Dlaczego tak myslisz?
Ja jak nie odpowiadam na jakis post, to z reguly nie wiem co madrego napisac[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Fanka BB :)
Pisanka chyba i mnie dziś strach oblecial. Nie martw się :* będzie dobrze :*
Ja się z M cały czas się nie mogę dogadać w sprawie imienia. I nie wiem jak nasz synek będzie miał na imię. Chociaż dziś jyz zaczęłam Gabrys mówić do brzucha wiec chyba zostanie A tak mi się Antoś zaczyna podobać coraz bardziej
Ja się z M cały czas się nie mogę dogadać w sprawie imienia. I nie wiem jak nasz synek będzie miał na imię. Chociaż dziś jyz zaczęłam Gabrys mówić do brzucha wiec chyba zostanie A tak mi się Antoś zaczyna podobać coraz bardziej
ewelin86
To tak jak ja. A jak już coś chce napisać to nie wiem jak to obrać w słowaAgatek, co Ty mowisz...
Dlaczego tak myslisz?
Ja jak nie odpowiadam na jakis post, to z reguly nie wiem co madrego napisac[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Oj ciii nawet nie czytałam nic mi się nie chce ale kotlety zrobiłam 4...ja jak gotuje zupę raz na miesiąc to przelewam w plastikowe kubeczki i zamrażam jestem tak leniwa. Potem kroje kubek i mam zupę po ogrzaniu xdHej czy Wy się umówiłyście żeby na moje posty nie odpowiadać? Jak tak to powiedzcie to nie będę Wam zawracała gitary......
reklama