reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Szalejecie dziewczyny :)
Ja dopiero wózek w katalogu zaznaczyłam :) o zdecydowałam się na Tutka tylko jeszcze musze wybrać który konkretnie. Ale to na jesieni dopiero.
Z ubranek jeszcze nic nie mam a nie mówiąc o wyprawce :)
Teraz jesteśmy na etapie wybierania koloru do pokoju :) a remont tez na jesieni dopiero :)
Juz nie mogę się doczekać wizyty i zobaczyć mojego brzdaca i ciekawe czy pokaże co skrywa między nogami :D

reklama
Witam sie dzisiaj i ja w ten duszny wieczor :)
Co do wozka ja nie kupuje predzej niz we wrzesniu czyli tak polowa 7 msc, nie chce miec wszystkiego za szybko i w ogole podchodze do tematu an spokojnie :) Lozeczko itp sprawy tez zostawiam na wrzesien. Poki co ubranka na 56 i 62 juz mam wszystkie typu body , pajace i polspiochy :) i na to poswiecilam 600 zl.

A dokladnie to mam:
Body "56" - 12 szt
Body "62" - 11 szt
Pajac "56" - 3 szt
Pajac "62" - 6 szt
polspiochy "56" - 3 szt
Polspiochy "62" - 2 szt
czapki smerfy - 2 szt
:) narazie tyle....

Z czystej ciekawości weszłam na olx zobaczyc w jakich cenach są wózki używane, szczerze mowiac przerazona ceną za wózek pisanki :)
Widzę, ze taniej tez się cos znajdzie http://olx.pl/i2/oferta/wozek-blizniaczy-freestyle-twins-CID88-IDgosbZ.html
:)
Martka znajdzie się ale nie wjadę nigdzie takim wózkiem bo mają ponad 80 cm i są ciężkie a bd musiała wnosić na piętro strychu gdzie jest wąsko i stromo no i wejścia mam 80 . Jeździłam bugaboo i jeździłam tymi tańszymi ale nawet nie umiałam wyjechać z między wózków bo tak się ciężko operowaLO nim. Coś za coś. A co do terminu chciałam we wrześniu dopiero szukać i myślę że na tym się skończy. Bo to jest bez sensu dla mnie bo jesteśmy na etapie sprzątania nie ma gdzie gratów upchac wiec wolalabym wózka nie wstawiać. Wózki lepsze które nie posluza rok tylko 2-3 nowe są w granicach 4-7 tys. Oczywiście które się zmieszczą bo nie trudno znaleźć 100 cm. Nie wiem czemu jest taka kolosalna cena skoro pojedyncze można już super i z adapterami maxi cosi kupić za 2 tys to już super wypas . Powaliło ich z cenami ale co zrobię .a różnice są takie :
- waga
- wymiar
- solidność
- adaptery do fotelików z atestem a nie uniwersalnych
- zwrotność
- design :D
No i dodam że prawie najtańszy z olx ale myślę że będą jeszcze nie jeden raz mój m jest narwany i tylko powtarza a co mialo by się stać ze wózek się nie przyda. ..

reklama
Do góry