reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Panikuj Panikuj potem czasu nie będzie :p ja dzisiaj się bałam kapac bo fale i musiałam uważać na brzuch ale juz wróciliśmy spaliłam się mimo smarowania 30 tka i pobawilam się w falach na materacu jak dziecko :D sprawdziłam po powrocie z plaży czy dzieciaki na miejscu :p a teraz sie umylam i się pakujemy powoli a jutro rano wyjazd :(

Nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnial :( tzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ? :(

Nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnial :( tzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ? :(
Ja mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Raczej Dzieciątko się przemieszcza:)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam;)

Ugniata ci maluszek po prostu w tym miejscu mimo że ruchów nie czujesz. Ja mam teraz tak że zaczyna mnie mega boleć lewa strona nisko koło jajnika i jak się tam dotkne to czuję rękę małego więc wiem że to on. A jak zmieni pozycję to ból jak ręką odjął:)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam cos innego.

Ja w ktorys dzien tez tak mialam , ze bobas poprostu uciskal na cos konkretnie (nie wiem co za narzad tam jest) ale odczuwalam dosc mocny klujacy bol, ale chwile posiedzialam i zdecydowala sie przemiescic gdzie indziej i bylo ok :) Ja pierwsze cykniecie delikatne poczulam okolo 14 tyg... ale pozniej kiedy juz bylam pewna ze to napewno ruchy to byl to 19 tydz

Do góry