Nikaaa
Fanka BB :)
Wiem !!! Już panikuje[emoji14]Nikaaa kurde zaraz rodzisz!!!!
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem !!! Już panikuje[emoji14]Nikaaa kurde zaraz rodzisz!!!!
Obiecuję że jak tylko zrobimy pierwsze zdjęcie i się dorwę do telefonu to odrazu wstawie[emoji14]Pisanka super zdjecie[emoji106]
Nikaa, my juz sie nie mozemy doczekac, jak nam tu pokazesz swojego bobasa[emoji5]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja mysle, bo bedziesz miala sie kim pochwalic[emoji5]Obiecuję że jak tylko zrobimy pierwsze zdjęcie i się dorwę do telefonu to odrazu wstawie[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam cos innego.Nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnial tzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ?
Raczej Dzieciątko się przemieszczaNie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnial tzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ?
Ugniata ci maluszek po prostu w tym miejscu mimo że ruchów nie czujesz. Ja mam teraz tak że zaczyna mnie mega boleć lewa strona nisko koło jajnika i jak się tam dotkne to czuję rękę małego więc wiem że to on. A jak zmieni pozycję to ból jak ręką odjąłJa mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam
Ja w ktorys dzien tez tak mialam , ze bobas poprostu uciskal na cos konkretnie (nie wiem co za narzad tam jest) ale odczuwalam dosc mocny klujacy bol, ale chwile posiedzialam i zdecydowala sie przemiescic gdzie indziej i bylo ok Ja pierwsze cykniecie delikatne poczulam okolo 14 tyg... ale pozniej kiedy juz bylam pewna ze to napewno ruchy to byl to 19 tydzJa mam cos innego.
Boli mnie czasem w jednym miejscu brzuch, takie dziwne uczucie. Nawet jak dotkne reka to miejsce to boli tak jakbym miala stluczenie. Potem nie boli. I tak kilka razy w ciagu dnia. Myslalam ze to moze czuje jak dziecko kopie, ale przeciez jest za male zeby mnie to bolalo. Do tego ruchow jeszcze nie czuje a jutro 17tc zaczynam.
Dodam ze ten bol brzucha mam po tej stronie co maluszek siedzi, bo tam tetno znajdywalam