Ja jestem na wcześniejszym etapie a mój brzuch też twardnieje. Zauważyłam ze często jest to po jedzeniu, mieszczę w sobie male porcje i czuję się pełna, wtedy brzuch robi sie jak balon, ale nie mam wzdęcia. Od dwóch dni tez czulam ucisk po jednej stronie, mialam wrażenie jakby dziecko wlasnie w tym miejscu było
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Nie wiem czy mam sie czym martwic czy nie...ale od czasu do czasu jakby mi brzuchol twardnial tzn nie raz go czuje pod piersiami - jest twardszy , nie raz w dole brzucha, a zastanawiam sie moze to jak dziecko sie przemieszcza to odczuwam takie twrdsze miejsca? a nie raz w ogole nie jest twardo.. Jakie macie zdanie na ten temat ?
Masz pewnie stawianie brzucha, ja tak miałam od 20 tc i tylko magnez sie na to bierze
anika11
Fanka BB :)
DZiewczyny, na to twardnienie brzucha magnez, nospa i odpoczynek. i uwazac na siebie, bo tak byc nie powinno, nie na tym etapie ciazy. ja tak mam od ponad 4tygodni i jest trochę lepiej, ale jak tylko pozowlę sobie na wieksza aktywność, to objawy się nasilają. no i koniecznie trzeba kontrolować szyjkę, bo przy stawianiu się brzucha lubi się skracac.
MartiniM
Biore Magnezin 2x dziennie juz od moze 2 msc za 1.5 tyg mam wizyte wiec zobaczymy co dr powie odnosnie szyjki... Staram sie juz wiecej lezec, ale nie raz wiadomo gdzies trzeba wyjsc cos kupic itd. Jednak coraz bardziej sie oszczedzam !Anika pamietam jak jeszcze bylas w 1 trym a tu prosze 30 tc , zlecialo jak nie wiem
Nikaaa
Pokaż ten wózekHejO ja w domku od wczoraj niestety[emoji14]chyba poczułam pierwsze kopniaki świadomie szukałam wozkow i znalazłam bugaboo i m mówi żeby brać :/ bo lepszej oferty nie znajdziemy i nie wiem co robi c
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
http://olx.pl/i2/oferta/bugaboo-donkey-duo-czerwony-dla-blizniat-CID88-IDgHC8h.html#:9c91704406
Chceny albo bugaboo albo tfk ale ceny są podobne a budaboo dużo lepszy
Nikaaa
No to jeżeli ci się podoba to ja bym się nie zastanawiałahttp://olx.pl/i2/oferta/bugaboo-donkey-duo-czerwony-dla-blizniat-CID88-IDgHC8h.html#:9c91704406
Chceny albo bugaboo albo tfk ale ceny są podobne a budaboo dużo lepszy
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama