reklama
Misia1974
Fanka BB :)
Ja dopiero wróciłam . Odklejenie niewidoczne! Ale niestety mętne wody płodowe po krwawieniach. I .... Dziewczynka albo chłopiec z bardzo małym siusiaczkiem. Ale raczej dziewczynka, zobaczymy następn razem, bo przeszkadzała pępowina. Waży 250 gram.
Madzialenek, trzymam kciuki. A jutro za Coletę.
Madzialenek, trzymam kciuki. A jutro za Coletę.
Misia1974
Nic nie mówił, ale to się chyba też jakoś wymienia. Koleżanka miała za mało wód i kazali jej dużo pić, bo się uzupełniało. Przyszła pani ordynator uradowana od ucha do ucha i powiedziała, że mogę być szczęśliwa. Jutro jeszcze rano badanie ginekologiczne i do domu. Chyba jeszcze krew, bo słaba jestem. Najważniejsze, że chyba się przykleiło. Zjadłam kawałek czekolady truchlowej i Mała fika - myślę, że z zadowolenia.
anioleczek...ja tez mam wizyte 12.02 i to genetyczna!! aaaa boje sie jak nie wiem coa o ktorej wizytka?
misia...super wiadomosci, mozesz odetchnac...bardzo sie ciesze!
ja sie zapisalam do endo-gina na srode, jutro ide na badania bedziemy sprawdzac moja tarczyce, chociaz mysle, ze problem powrocil, bo przez 2 tyg bylo ok a teraz wypadanie wlosow znow wrocilo.
a! i wczoraj zrobilam sobie pierwszy smak lata, kupilam mrozonki z malinami, trauskawami, jagodami i czarna porzeczka, wrzucilam do blendera i zmiksowalam z activia! mmmmmniam!!
misia...super wiadomosci, mozesz odetchnac...bardzo sie ciesze!
ja sie zapisalam do endo-gina na srode, jutro ide na badania bedziemy sprawdzac moja tarczyce, chociaz mysle, ze problem powrocil, bo przez 2 tyg bylo ok a teraz wypadanie wlosow znow wrocilo.
a! i wczoraj zrobilam sobie pierwszy smak lata, kupilam mrozonki z malinami, trauskawami, jagodami i czarna porzeczka, wrzucilam do blendera i zmiksowalam z activia! mmmmmniam!!
anioleczek12341
misia dobre wieści teraz już wszystko będzie dobrze
miliaa moja wizyta o 16 a ty nic się nie martw- będzie ok
marcysiowa każdy ma gorsze dni. ja tez mam takie ostatnio. często płaczę tak zupełnie bez powodu. głowa do góry
mnie cały czas dokucza zgaga. mam ją kilka razy w ciągu dnia i juz mam dosyć! ile można?
jeszcze mi kobieta ze sklepu podniosła ciśnienie bo kupił mąż wanienkę i do niej stelaż i okazało siw q domu ze ten do naszej wanny nie pasuje. czekam na wymianę już 2 tygodnie...
miliaa moja wizyta o 16 a ty nic się nie martw- będzie ok
marcysiowa każdy ma gorsze dni. ja tez mam takie ostatnio. często płaczę tak zupełnie bez powodu. głowa do góry
mnie cały czas dokucza zgaga. mam ją kilka razy w ciągu dnia i juz mam dosyć! ile można?
jeszcze mi kobieta ze sklepu podniosła ciśnienie bo kupił mąż wanienkę i do niej stelaż i okazało siw q domu ze ten do naszej wanny nie pasuje. czekam na wymianę już 2 tygodnie...
madzialenak
mama na pełen etat
Hej dziewczyny
Wróciłam z wizyty, maluch ma 36,06 mm, widziałam rączki, nóżki, oczka, wszystko ok z maluchem. Martwi mnie tylko przezierność karkowa, mam dzisiaj 10 t 4 d a przezierność wyszła 1,7, trochę się denerwuję, norma jest do 2,4, za 3 tygodnie wizyta to będzie 13 t 4 d, boję się, że NT urośnie. Co o tym myślicie??? Jaką wyście miały przezierność?? Mi doktor powiedział, że na razie jest ok, ale ja mam nerwa.
Wróciłam z wizyty, maluch ma 36,06 mm, widziałam rączki, nóżki, oczka, wszystko ok z maluchem. Martwi mnie tylko przezierność karkowa, mam dzisiaj 10 t 4 d a przezierność wyszła 1,7, trochę się denerwuję, norma jest do 2,4, za 3 tygodnie wizyta to będzie 13 t 4 d, boję się, że NT urośnie. Co o tym myślicie??? Jaką wyście miały przezierność?? Mi doktor powiedział, że na razie jest ok, ale ja mam nerwa.
Ostatnia edycja:
reklama