reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja dopiero wróciłam . Odklejenie niewidoczne! Ale niestety mętne wody płodowe po krwawieniach. I .... Dziewczynka albo chłopiec z bardzo małym siusiaczkiem. Ale raczej dziewczynka, zobaczymy następn razem, bo przeszkadzała pępowina. Waży 250 gram.

Madzialenek, trzymam kciuki. A jutro za Coletę.

misia a zostajesz w szpitalu? Super, ze odklejenie juz nie jest widoczne i to na takim sprzecie to mozesz byc spokojna. A co lekarz mowi na wody plodowe czy da sie cos zrobic? Pozdrawiam

Nic nie mówił, ale to się chyba też jakoś wymienia. Koleżanka miała za mało wód i kazali jej dużo pić, bo się uzupełniało. Przyszła pani ordynator uradowana od ucha do ucha i powiedziała, że mogę być szczęśliwa. Jutro jeszcze rano badanie ginekologiczne i do domu. Chyba jeszcze krew, bo słaba jestem. Najważniejsze, że chyba się przykleiło. Zjadłam kawałek czekolady truchlowej i Mała fika - myślę, że z zadowolenia.

anioleczek...ja tez mam wizyte 12.02 i to genetyczna!! aaaa:-p boje sie jak nie wiem co:tak:a o ktorej wizytka?

misia...super wiadomosci, mozesz odetchnac...bardzo sie ciesze!

ja sie zapisalam do endo-gina na srode, jutro ide na badania bedziemy sprawdzac moja tarczyce, chociaz mysle, ze problem powrocil, bo przez 2 tyg bylo ok a teraz wypadanie wlosow znow wrocilo.
a! i wczoraj zrobilam sobie pierwszy smak lata, kupilam mrozonki z malinami, trauskawami, jagodami i czarna porzeczka, wrzucilam do blendera i zmiksowalam z activia! mmmmmniam!!

Hej kobietki. Ja dzisiaj mam ten dzień, kiedy lepiej z łóżka nie wstawać. Ciągle coś się sypie. I zaraz zacznę płakać. Po prostu mam dość. Jakbym mogła to bym drinka wypiła. Albo kilka.

misia dobre wieści:) teraz już wszystko będzie dobrze:)

miliaa moja wizyta o 16 a ty nic się nie martw- będzie ok

marcysiowa każdy ma gorsze dni. ja tez mam takie ostatnio. często płaczę tak zupełnie bez powodu. głowa do góry

mnie cały czas dokucza zgaga. mam ją kilka razy w ciągu dnia i juz mam dosyć! ile można?
jeszcze mi kobieta ze sklepu podniosła ciśnienie bo kupił mąż wanienkę i do niej stelaż i okazało siw q domu ze ten do naszej wanny nie pasuje. czekam na wymianę już 2 tygodnie...

Hej dziewczyny

Wróciłam z wizyty, maluch ma 36,06 mm, widziałam rączki, nóżki, oczka, wszystko ok z maluchem. Martwi mnie tylko przezierność karkowa, mam dzisiaj 10 t 4 d a przezierność wyszła 1,7, trochę się denerwuję, norma jest do 2,4, za 3 tygodnie wizyta to będzie 13 t 4 d, boję się, że NT urośnie. Co o tym myślicie??? Jaką wyście miały przezierność?? Mi doktor powiedział, że na razie jest ok, ale ja mam nerwa.

Ostatnia edycja:
reklama
madzialenak moim zdaniem wszystko jest dobrze i w normie i chyba nie powinno rosnac. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze jak pojdziesz na kolejne usg.:)

Do góry