reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Misia powodzenia na usg, czekam z niecierpliwością na relacje.
Aisha silna babka jesteś, już Ciebie podziwiam jak dobrze Ci idzie
Kate jak się czujesz?? odezwij się
Ja mam dzisiaj na godz. 16 wizytę, trzymajcie kciuki.
Aisha silna babka jesteś, już Ciebie podziwiam jak dobrze Ci idzie
Kate jak się czujesz?? odezwij się
Ja mam dzisiaj na godz. 16 wizytę, trzymajcie kciuki.
madzialenak bede trzymala kciuki i za Twoja wizyte czuje sie raczej dobrze, poki co nie mam plamienia ani mocnych boli, wiec mnie to cieszy. Praktycznie caly czas leze, ale jestem niespokojna i humor tez taki sobie. Mysle, ze jeszcze kilka tygodni i troche sie uspokoje... Byc moze w czwartek polece do wroclawia, bo bedzie druga rocznica smierci mojego Taty i pobede troche z Mama, bo tutaj praktycznie caly czas sama jestem, maz w pracy. No i we wroclawiu pojde na usg na lepszym sprzecie niz tutaj maja i dowiem sie wiecej co i jak.
madzialenak
mama na pełen etat
Kate bardzo się cieszę, że nie krwawisz Jeśli cały czas sama jesteś to rzeczywiście zatrzymaj się u mamy, jej pewnie też będzie miło jak trochę dłużej zagościsz i może troszkę mniej będziesz myślałam o ciąży. Powiem Ci, że ja także cały czas myślę czy wszystko z maluchem jest ok, chodziłabym co tydzień na usg, aby być spokojną. No nic musimy to jakoś przetrwać, nikt nie mówił, że będzie lekko :-)
anioleczek12341
Fanka BB :)
misia, madzialenak &&& na pewno wszystko będzie ok.
dziś w nocy nie było zgagi spałam jak mops... od razu się lepiej czuję odliczam dni do mojej wizyty- prawdopodobnie ostatniej we wtorek 12.02 i zaczynam sie bać
dziś w nocy nie było zgagi spałam jak mops... od razu się lepiej czuję odliczam dni do mojej wizyty- prawdopodobnie ostatniej we wtorek 12.02 i zaczynam sie bać
Misia, trzymam kciuki za pozytywne usg.
Madzialenak, a dla Ciebie za wizytę.
Ja nie mogę się już doczekać swojej jutrzejszej!
Dziś tylko obudziłam się z opryszczką na ustach, brrrr... nie znoszę. Siedzę z pastą do zębów na ustach, bo zawsze na mnie szybko działa.
I mam dziś naprawdę ambitny plan na dzeń - nie robić nic
Madzialenak, a dla Ciebie za wizytę.
Ja nie mogę się już doczekać swojej jutrzejszej!
Dziś tylko obudziłam się z opryszczką na ustach, brrrr... nie znoszę. Siedzę z pastą do zębów na ustach, bo zawsze na mnie szybko działa.
I mam dziś naprawdę ambitny plan na dzeń - nie robić nic
madzialenak
mama na pełen etat
coleta podoba mi się Twój plan dnia
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Misia jesteś już po usg??