reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wszystkozajete o której masz wizytę?

Co do mówienia o ciazy moi rodzice, teście i koleżanki wiedzieli od początku. Rodzina dowiedziała się jak wylądowałam w szpitaku w 3 mc już dłużej niestety ukrywać się nie dało a teraz wie już każdy :)

Jeny ja dzisiaj 17 tydzień już chce polowkowe a będzie dopiero za miesiąc wrrrrrr

reklama
Hej ☺
kciuki za dzisiejsze wizyty :)

U mnie od początku wiedziała siostra z mama oraz przyjaciółka. Oczywiście teściowa jak byłam w 2 mc zaczęła już mówić swojej rodzinie. Pozostała moja rodzina nic nie wie o ciąży. Moja mama powiedziała niedawno swoim 2 koleżankom no i oczywiście w pracy wiedzą bo zwolnienie przyniosłam. Jak ktoś mbie zapyta to odp ze jestem w ciaxy. Ale tak sama z siebie nie będę mówić. No i oczywiście nasi wspólni znajomi wiedzą.

O 11:20 mam usg i później dopiero 15:20 wizyta - poproszę o kciuki, bo stres lekki wkracza.

Wczoraj w nocy tata mi smsa napisał, że on się cieszy a to takie trudne nikomu nie mówić, haha [emoji23]

do nas przychodzą znajomi za 2 tyg na parapetówke, obmyslam plan jak nie pic i pic jednoczesnie :D chyba sobie kupie piwo 0 % lub bede piła fake drinki hehehe, zobaczymy czy beda cos podejrzewac :)

Dziewczyny, co tu taka cisza?
Tequila, kupilas juz ta posciel, czy tylko ogladasz i wybierasz?
Ja chyba kupie ta sama co Ty.
Bo z tego co widzialam to ta jest najladniejsza;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Strawbelka widzę, że każda z nas bedzie miała ta pościel :) Zakochałam sie w niej :)
Jak tam się czujesz Strawbelka?
Mi dziś coś niedobrze :( A na dodatek jest zimno i deszczowo i nic sie nie chce
A tak mi sie marzy kąpiel w wannie z książką

Strawbelka widzę, że każda z nas bedzie miała ta pościel :) Zakochałam sie w niej :)
Jak tam się czujesz Strawbelka?
Mi dziś coś niedobrze :( A na dodatek jest zimno i deszczowo i nic sie nie chce
A tak mi sie marzy kąpiel w wannie z książką
Ewelin, ja czuje sie dobrze, tylko nudzi mi sie strasznie w domu samej:(
Nie przeszly Ci jeszcze mdlosci?
Posciel cudna, to fakt, inne mi sie juz nie podobaja;)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przejść przeszły, ale czasami powracają. Wczoraj bez problemu wypilam kawe i zjadłam kanapki z serem żółtym. A dziś to samo i mi się niedobrze zrobiło od tego. Więc chyba muszę codziennie coś innego jeść :D

Do góry