reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Co do pogody to wieje ale ładnie się zrobiło jutro mam nadzieję że będzie można posiedzieć dłużej na plaży chociaż z.moim sikaniem co chwile to będzie trudne :)

reklama
Powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu o ciąży. A mój teść języka za zębami nie mógł utrzymać i już poszło info do babci, ciotek, pociotków i buk wie kogo jeszcze, pewnie księdza proboszcza ;)

Odebralam wynik z awidnosci toksoplazmozy. Wynik okazal sie wysoki czyli stare zakazenie :-) :) Klopot z glowy. Teraz czekam do poniedzialku na prenatalne. Moj maz jak tylko odebralismy pierwsza bete obdzwonil pol rodziny.

Ja tez najchetniej trzymalabym ta wiadomosc jak najdluzej w tajemnicy, ale tak sie zlozylo ze 5 dni po transferze umarla meza mama. Byl w strasznym dolku i jak dzien przed pogrzebem odebralismy wynik to nie potrafilam go powstrzymac przed obdzwanianiem rodziny. Takie szczescie w nieszczesciu nas spotkalo.

U nas na razie nie wie nikt, powiemy teściom i moim rodzicom po następnej wizycie czyli w 10 tc reszcie po prenatalnych :)

U nas już wiedzą wszyscy najbliżsi. Nie robiliśmy tajemnicy z in vitro i większość czekla na pozytywne informacje. A teraz razem cieszymy się każdym dniem [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie chcialam mowić za bardzo, ale mąż chciał rodzicom powiedzieć, żeby nie ściemniać co robię w szpitalu, więc po wypisie powiedział, a dziś powiedziałam swoim, bo uznałam, że skoro jedni wiedzą to nie fair. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki za jutrzejsze usg!

Hej dziewczyny
U nas nikt z rodziny ani ze znajomych nie wie o in vitro i raczej juz nie powiemy, z ciaza tez jednak troszke sie boje mowic, jakby cos poszło nei tak to nie chce pozniej musiec tego odkrecac. W 1szej ciazy w ogole pracownicy dowiedzieli sie przypadkiem jak byłam juz w jakims 5 miesiacu i nosiłam juz ciazowe ciuchy, teraz pewnie tez nic nikomu nie powiem, dopiero jak sie ktos wprost zapyta

reklama
Lipiec bejbe :*
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Nikaaa wytrwałości i siły :* już niedługo zobaczysz swojego malutkiego synka :* :)
Madzionga wytrzymaj jeszcze :* kciuki i buziaczki :*
TeQuila kciuki za dzidziusia :*

LIPIEC

19: wszystkozajete - wizyta u gin prowadzącego ciążę

26: Ewelin86- wizyta u gin prowadzacego ciążę
26: mavi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: Nikaaa - cc <3 synek
27: Tequila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Sierpień
2: MartiniM - wizyta u endokrynologa
2: martka83- wizyta u gin prowadzącego ciążę
3: truskawka89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
4: martka83- badania prenatalne 2 trymestru
4: Kajka*89- wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10; mavi - badania prenatalne
10: Kajka*89 - badania prenatalne
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Do góry