reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny to co mialyscie na tych prenatalnych?
Ja mialam bardzo duzo tych pomiarow. Wszystko mam dokladnie opisane.
Pisanka nie wiem po co kaza robic Pappe, ona wielu kobietom wychodzi zle, a potem rodza sie zdrowe dzieciaczki.
Niepotrzebny tylko stres przez ta Pappe.
Pisanka nie wiem po co kaza robic Pappe, ona wielu kobietom wychodzi zle, a potem rodza sie zdrowe dzieciaczki.
ewelin86
Fanka BB :)
ja miałam tak:
przezornosc wewnatrzczaszkowa i grubosc
przezornosc karku
oraz kosc nosowa, czaszka, kregoslup, serce, przednia sciana bezucha, zoladek, pechez moczowy/nerki, plyn owodniowy, przyczep pepowiny - i to mam napisane że widoczy i prawidłowy obraz
przezornosc wewnatrzczaszkowa i grubosc
przezornosc karku
oraz kosc nosowa, czaszka, kregoslup, serce, przednia sciana bezucha, zoladek, pechez moczowy/nerki, plyn owodniowy, przyczep pepowiny - i to mam napisane że widoczy i prawidłowy obraz
Nikaaa
A które to prenatalne ? Bo ja miałam i na jednych i na drugich. Napiszę ci tylko muszę wiedzieć dokładnie z którychDziewczyny to co mialyscie na tych prenatalnych?
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, ja dzwoniłam do swojej kliniki i powiedzieli mi, że mam zapłacić do 30.06 za przechowywanie zarodka. Jest to u nich (Parens, Kraków) 350zl za rok.Dziewczyny, które mają jeszcze mrozaczki w klinice w programie MZ czy odzywały się do was kliniki w kwestii opłaty za mrożenie po zakończeniu programu? Pytam z ciekawości bo do mnie nikt nie dzwonil, a nie chcę się narzucać![]()
Nikaaa
Kość udowa 6,1 mm , obwód brzucha 51,6 . Dluosc ciemieniowo siedzeniowa 53,3 . Miałam badanie robione 12t0dDziewczyny, jak Wam wyszlo na prenatalnych, kosc udowa i obwod brzucha?.
Bo moj brzdac ma kosc udowa 10,1mm, a obwod brzucha 83,1mm. Wydaje mi sie ze kosc mala, a brzuszek za duzy.
Dlugisc ciemieniowo siedzeniowa 78,5.
Ma to wogole jakies znaczenie?
G
Gość
Gość
Na pierwszych prenatalnych.A które to prenatalne ? Bo ja miałam i na jednych i na drugich. Napiszę ci tylko muszę wiedzieć dokładnie z których
Ja mam pingwinka i już oplaciłam mrożenie na rok od 1.07. Lepiej zadzwoń i dopytaj albo przeczytaj starą umowę żeby nie było że nieopłacone zarodki przechodzą na własność klinikiDziewczyny, które mają jeszcze mrozaczki w klinice w programie MZ czy odzywały się do was kliniki w kwestii opłaty za mrożenie po zakończeniu programu? Pytam z ciekawości bo do mnie nikt nie dzwonil, a nie chcę się narzucać![]()
reklama
Gdyby było coś nie tak to przecież lekarz by zwrócił ci na to uwagę, spokojnieDziewczyny, jak Wam wyszlo na prenatalnych, kosc udowa i obwod brzucha?.
Bo moj brzdac ma kosc udowa 10,1mm, a obwod brzucha 83,1mm. Wydaje mi sie ze kosc mala, a brzuszek za duzy.
Dlugisc ciemieniowo siedzeniowa 78,5.
Ma to wogole jakies znaczenie?
Mój ma kość udową 10,4 mm obwód brzuszka 61,5 mm przy wzroście 64,6mm