reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pisanka dla pocieszenia Ci dodam, ze mi po encortonie wasy urosly i pekaesy. Jedno dobre ze sa bardzo jasne i z bliska tylko widac. Do tego wloski na brzuchu urosly.
Na glowie wychodza garsciami

reklama
Pisanka mi niby obstawiają chłopca wiec urody zabrać nie powinien, a mi sie wydaje, ze codziennie mam nowego pryszcza:) chociaż mój tata wczoraj stwierdził, ze on bez żadnego usg może mi powiedzieć, ze będę miała syna, po twarzy to widzi, ze urody nie straciłam;););) (chociaż za wiele do tracenia nie mam ;) ) a tata podobno nigdy sie nie myli :)

hehe mi z głowy tez lecą włosy :p Mam krosty na ramionach nie do wyciśnięcia, na plecach małe krostki, na twarzy kilka 2-4 co kilka dni nowe jak znikna i juz sie ciesze ze ich ne ma to czuje ból nowych i tak w kółko. Czy urode straciła nie wiem...Nigdy nie czułam się urodziwa wiec nie mnie to oceniac hehe chociaz moja matka ostatnio mi powiedziała że promienieje ale miałam taka tapetę że może to po prostu chemia :D
Mam wyniki wszystko ok...Ryzyko jeszcze mniejsze niż po usg.

dzisiaj z tymi krostkami wygladam trochę jak z ospą ;) ale tak tylko na polowie twarzy :D śmieje się że będzie parka bo tylko jedna polowa twarzy brzydka :)
Co do włosow to zauwazylam na brzuszku :) a na reszcie ciala jak to zawsze rano sie ogole wieczorem juz drapie czyli norma ;)

dzisiaj z tymi krostkami wygladam trochę jak z ospą ;) ale tak tylko na polowie twarzy :D śmieje się że będzie parka bo tylko jedna polowa twarzy brzydka :)
Co do włosow to zauwazylam na brzuszku :) a na reszcie ciala jak to zawsze rano sie ogole wieczorem juz drapie czyli norma ;)
Tak czułam z moimi bliźniakami różne bóle ciągnięcia, i rzeczy opisane przez ciebie i niestety z tego co mówi mój lekarz to lepiej nie będzie, a ja 26tc.

Co do promieniowania to mi nawet broda rośnie. .. o pryszczach nie wspomne. :)

Mi test pappa wyszedł średnio ale nic z tym nie robiłam dalej bo usg miałam super a przy blizniakach z krwi różnie wychodzi i żałuję że robiłam.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak czułam z moimi bliźniakami różne bóle ciągnięcia, i rzeczy opisane przez ciebie i niestety z tego co mówi mój lekarz to lepiej nie będzie, a ja 26tc.

Co do promieniowania to mi nawet broda rośnie. .. o pryszczach nie wspomne. :)

Mi test pappa wyszedł średnio ale nic z tym nie robiłam dalej bo usg miałam super a przy blizniakach z krwi różnie wychodzi i żałuję że robiłam.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też żałuję że robiłam no ale już po ptakach :)
Brody nie mam ale brzuch to chyba bardziej owlosiony niż mojego m ale na Szczęście krótkie czarne włoski :)

Pisanak, maz wraca, bedzie szlaban na zakupy;)
Liczę na to że ze mna pójdzie ale zobaczyny jak to bedzie bo może się okazać że będzie bez roboty a wtedy to nie wiem co zrobimy...
Kurde pies mi skoczył na bok brzucha aż.podskoczylam mam nadzieję że nic się nie stanie

Pisanka Ty uwazaj na tego pieska. Piesek kochany, ale nie wiadomo co mu strzeli do glowy.
A ja wlasnie zjadlam 10 kanapek z pomidorem, tak mi pomidory malinowe smakuja, ze jak zaczne to nie moge przestac jesc:p

reklama
Do góry