reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hehe powiadasz 4 piętro :) ja się na nie wdrapuje jak jakaś staruszka. Tylko wejdę do domu musze usiąść bo jestem taka zmęczona :p

Jutro mamy wesele i juz się obawiam co będę jadła. Nie mam ochoty na nic nawet jeść mi się nie chce. A jak już coś zjem to znów mojemu Maluszkowi nie smakuje i mam odruchy wymiotne :(
Gdzie ten piękny 2 trymestr się pytam
Witaj w klubie :pJa mam tylko nadzieję że szybko uporamy się z remontem nowego mieszkania i jeszcze sporo przed najgorszym okresem damy radę się przeprowadzić bo ja sobie nie wyobrażam pokonania tych wszystkich schodów w 8 miesiącu :p
Co do drugiego trymestru to ja odpukac czuje się świetnie, oczywiście zdarza się ból brzucha i głowy, ale nudności i wymioty jak ręką odjął, w ogóle czuje się dziwnie dobrze, aż zaczynam się martwić :D

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe powiadasz 4 piętro :) ja się na nie wdrapuje jak jakaś staruszka. Tylko wejdę do domu musze usiąść bo jestem taka zmęczona :p

Jutro mamy wesele i juz się obawiam co będę jadła. Nie mam ochoty na nic nawet jeść mi się nie chce. A jak już coś zjem to znów mojemu Maluszkowi nie smakuje i mam odruchy wymiotne :(
Gdzie ten piękny 2 trymestr się pytam
Mnie sie wlasnie poprawilo tak miedzy 15-16 tyg. Tylko jak bym sie teraz najadla za duzo zelkow, albo wypila za duzo soku jablkowego to niestety... ale maluch nie jest zadowolony - probowalam heh.

Wiecie co ? Wczoraj pisałam że się źle czuje. Już wiem od czego. Wykonczyly mnie prawie tabletki osłonowe do antybiotyku. Wczorajszej dawki wieczornej osłony nie wzielam i dzisiaj jak nowonarodzona !

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co ? Wczoraj pisałam że się źle czuje. Już wiem od czego. Wykonczyly mnie prawie tabletki osłonowe do antybiotyku. Wczorajszej dawki wieczornej osłony nie wzielam i dzisiaj jak nowonarodzona !

Żartujesz, szok. Ciekawe czemu taka reakcja.
A czemu bierzesz antybiotyk? Przed porodem?

Żartujesz, szok. Ciekawe czemu taka reakcja.
A czemu bierzesz antybiotyk? Przed porodem?
Moja mama mi powiedziała że ona tez się po osłonowych źle czuła i żebym spróbowała nie brać. No i poskutkowało. A antybiotyk biorę bo jak zwykle mi jakas bakteria wyszła w posiewie. Ja przez całą ciążę albo w moczu coś nie tak albo jakieś bakterie . Już zdążyłam się przyzwyczaić ;p

reklama
Moja mama mi powiedziała że ona tez się po osłonowych źle czuła i żebym spróbowała nie brać. No i poskutkowało. A antybiotyk biorę bo jak zwykle mi jakas bakteria wyszła w posiewie. Ja przez całą ciążę albo w moczu coś nie tak albo jakieś bakterie . Już zdążyłam się przyzwyczaić ;p

No to dobrze że to nic groźnego, już myślałam że na samej końcówce coś cię dopadlo.
Jedz dużo nabiału, jogurtów to napewno osłoni brzuszek.

Do góry