uffffMartka glukoze ta paskudna pije sie miedzy 24-26 tyg ja mam tak na skierowaniu takze jeszcze masz mnostwo czasu na to![]()
super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uffffMartka glukoze ta paskudna pije sie miedzy 24-26 tyg ja mam tak na skierowaniu takze jeszcze masz mnostwo czasu na to![]()
Kup sobie w aptece cytrynowa glukozęJa za to za jakies 3 tyg bede musiala to przezyctez czekam na to jak na zbawienie zeby byc juz po[emoji14]Wczoraj mialam wyniki z toxo wszystko ok. Umowilam sie tez do endokrynologa na 02.08 bo juz dawno nie bylam i leki mi sie koncza tez
![]()
Kochana beta później rośnie wolniej. A od 10 tc spada powoliDziewczyny potrzebuje Waszej radyjak to jest z ta beta w 6 tygodniu- chodzi mi o jej przyrosty. Któraś z Was badała? Jutro wizyta serduszkowa- (dzisiaj 6w6d) lekarz przed wizyta kazał zrobic badania w tym bete i dzisiejszy wynik bardzo mnie zmartwił
w 14 dpt beta 1998 a dzisiaj 29 dpt beta 38.916 (przyrost o 48,5%).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie jak Nikaa mówi. W sumie dlatego jej się nie robi później ale masz w normach przedział a wzrost te 66% to raczej ma początku betyDziewczyny potrzebuje Waszej radyjak to jest z ta beta w 6 tygodniu- chodzi mi o jej przyrosty. Któraś z Was badała? Jutro wizyta serduszkowa- (dzisiaj 6w6d) lekarz przed wizyta kazał zrobic badania w tym bete i dzisiejszy wynik bardzo mnie zmartwił
w 14 dpt beta 1998 a dzisiaj 29 dpt beta 38.916 (przyrost o 48,5%).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom