Bo ja juz chyba 5 zawał przechodzę
brzuch tak z nerwów boli, ze chyba sie zaraz wspomogę relanium
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się bo stres bardzo szkodziBo ja juz chyba 5 zawał przechodzębrzuch tak z nerwów boli, ze chyba sie zaraz wspomogę relanium
Mavi nie schizuj! Stresem sobie większą krzywdę możesz zrobić, a beta rośnie, a nie spada. Taka weryfikacja między 14 dpt a 29 dpt jest bez sensu, wzrost się ocenia na przestrzeni 48h, ewentualnie 72.
Ja waruje w klinice (z urlopu specjalnie przyjechałam!) aż mi ktoś przepisze coś zastępującego luteinę bo już mnie tak podrażnia, że odpadłam. Prawie cały dzień psu w d*pę :/ Przy mojej huśtawce nastrojów wkurza mnie to x5.
Kochana w ogóle się nie przejmuj tym przyrostem bo beta powyżej 1000 rządzi się swoimi prawamiWiem, wiemtylko najpierw sie stresowałam bo wyniku bardzo długo nie było
a potem jak wklepałem bete do kalkulatora i zobaczyłam wynik + info, ze moja ciaza najprawdopodobniej nie rozwija sie prawidłowo to sie przeraziłam i juz uspokoić nie mogłam
no niestety tak podchodzę, inaczej nie potrafię mimo, ze doskonale wiem, ze stres jest gorszy
sama nie spodziewałam sie, ze tak emocjonalnie do tego podejdę