reklama
G
Gość
Gość
Dziewczyny martwie sie o Tequile
Mam nadzieje ze u niej wszystko ok i nie ma czasu nam odpisac.
Mam nadzieje ze u niej wszystko ok i nie ma czasu nam odpisac.
Oglądam, masakra jakie emocje zjadłam 5 żelek i chyba odwiedzę kibelek. Cos mi się wydaje, ze ja będę chrzcić wc w drugim trymestrze, nudności przeszły, a raczej zmieniły się w potworne ataki, robi mi sie tak niedb jakbym miala zemdleć
pisanka89
Fanka BB :)
serio? mogą się zacząć w II trym? Ja liczę na to że mnie jakoś to ominie chociaż po dzisiejszych odrzutach po plackach ziamniaczanych to nie wiem...Może dlatego że z proszku i bobasy nie lubią ...Oglądam, masakra jakie emocje zjadłam 5 żelek i chyba odwiedzę kibelek. Cos mi się wydaje, ze ja będę chrzcić wc w drugim trymestrze, nudności przeszły, a raczej zmieniły się w potworne ataki, robi mi sie tak niedb jakbym miala zemdleć
pisanka89
też tak czytalam...trymestr 2 się zaczał a ja w dzień śpię...dobrz esie nie zpaowaida ;pMam nadzieję że i to minie, drugi trymestr podobno ma być taki cudowny
reklama
pisanka89
wiesz co moi rodzice migaja kanałami oglądają tak trochę hahah...ojciec klnie i sie wkurza a z całego osiedla emocje wystracz i tak ciśnienie skacze ;p nawet by mi sie nie chciało...musiałabym też wypic piwo i zapalić papierosa(albo paczke) żeby nie wywalić tv przez balkon a chyba nie wypada ani palić ani pić ani nosic hahaPisanka jak mozesz nie ogladac Ja tu szaleje przed tv i male w brzuszku razem ze mna
Tak dziewczyny 2 trym to prawie ze sielanka !