reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Dziewczyny !
Witam na nowym forum [emoji16]
Jestem strasznie podekscytowana że mam przyjemność być na takim [emoji28]
Pisanka89 dziękuje za informacje i zaproszenie do ciezaroweczek [emoji5]
Ja dziś miałam wizyte na której usłyszeliśmy pierwszy raz serduszko naszego maleństwa [emoji173]️
Miłego dnia! [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A serduszko to najlepsze co można usłyszeć za każdym razem gdy słyszę mam uśmiech na ustach :) poczekaj az zobaczysz ruchy :) Ja prawie z fotela spadłam :) zlapałam się za głowę ie nie wierzyłam :)

reklama
Aaa dziękuje za wpisanie [emoji5]
Jaki suwak o co chodzi [emoji85] ja jestem zielona i nie wiem co i jak [emoji53]
Proszę mi tu wytłumaczyć [emoji51]

Aaa dziękuje za wpisanie [emoji5]
Jaki suwak o co chodzi [emoji85] ja jestem zielona i nie wiem co i jak [emoji53]
Proszę mi tu wytłumaczyć [emoji51]

na dole masz suwaczki jeżeli jesteś na kompie :) w polecanych wchodzisz w nie i tam tworzysz suwak bierzesz termin porodu i ciaża :) a chodzi o taki suwak jaki my mamy o przebiegu ciązy w którym tygodniu jesteśmy itd :)

o właśnie mi myszka wysiadła....bateria...ja dzisiaj zrobiłam placki ziemniaczane z proszku :-D ale zjadłam 4 i mi się niedobrze zrobilo a chciałam więcej ale niestety niemilo się jje..

Hej Dziewczyny !
Witam na nowym forum [emoji16]
Jestem strasznie podekscytowana że mam przyjemność być na takim [emoji28]
Pisanka89 dziękuje za informacje i zaproszenie do ciezaroweczek [emoji5]
Ja dziś miałam wizyte na której usłyszeliśmy pierwszy raz serduszko naszego maleństwa [emoji173]️
Miłego dnia! [emoji5]

Super, witamy , każda nowa ciązaroweczka to wielkie szczęście:) z nami jest wesoło :)

Dziewczyny od 6 dni kłuje mnie około 10 cm pod pępkiem i tak z 2 cm w lewo. Zawsze w tym samym miejscu, dość intensywnie. Kilkanaście razy dziennie. Nie wiem co to, inne kłucia i rozciągania wydają mi się normalne, natomiast to jest naprawde dziwne. Wiem, ze pewnie żadna z was nie ma dokładnie tego samego;) ale tak piszę, musze sie wygadać:)

reklama
Martka ja też mam dziwne klucia :) i czasami się zastanawiam ci to :p jak jakis nowy ból czy klucie to dziwne bo jeszcze tak nie było :)

Do góry