reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Nie odstawiaj nic na wlasna reke.
Bierz fraxi dalej, bo rozrzedza krew.

Nie no na mózg mi jeszcze nie padło, żeby leki odstawiać wbrew zaleceniom lekarza ;) Po prostu "badam grunt" jak to u Was było. Jutro mam wizytę, więc zobaczymy co z lekami.

Myślicie, że jest szansa na serduszko jutro? To będzie 38 dzień ciąży (licząc od ostatniego okresu), 18 dpt (dobra wiem, że mało realne, ale tak bym chciała przed urlopem usłyszeć i mieć trochę spokoju w głowie). Dało się usłyszeć u którejś z Was tak wcześnie?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzis u mnie beta 519 (13dpt), wzrost o 145%, troche jestem uspokojona (pewnie na kolejne 3 dni), czy ktos ma jakaś rozpiskę o ile powinna wzrastac beta w zaleznosci od tygodni ciazy? gdzies wyczytałam, ze co 72 h ma byc 114% ale nie wiem czy pozniej nie powinna wzrastac bardziej?

Dziewczyny dzis u mnie beta 519 (13dpt), wzrost o 145%, troche jestem uspokojona (pewnie na kolejne 3 dni), czy ktos ma jakaś rozpiskę o ile powinna wzrastac beta w zaleznosci od tygodni ciazy? gdzies wyczytałam, ze co 72 h ma byc 114% ale nie wiem czy pozniej nie powinna wzrastac bardziej?
Niby ksiazkowo tak jest ze ponad 115% ale tez nue zawsze tak jest... Mi na poczatku tez szalały te skoki potem niby slabuej niz ksiazkowo a ciaza rozwijala sie prawidłowo ... Wazne ze wzrasta: ) gratulacje;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jestem zła sama na siebie... Dzwignelam ciężki gar z wodą i kalafiorem i teraz boli podbrzusze. Nie chcialam M wołać i o!

MartiniM no wiesz co! Teraz też pewnie cie trochę poboli i przestanie :( a TeQuila to zapomniała o nas? Nie ładnie tak.zostawiac ciężarne w napięciu :p

ja mam tyle ciuszków po synku, ze raczej nic nie bede kupowac, chyba, ze okaze sie córeczka, ale jakos w to nie wierze ;p ehhh najfajniejsze w ciazy było kupowanie ciuchów dzieciecych :D powiem Wam, ze jak mnie w 7 miesiacu dopadło "wicie gniazda", to przychodziło po 10 paczek dziennie :)

reklama
Do góry